lipsa de aer...

08-06-2009
cristina004
Nu este medic/terapeut
cristina004
mà numesc cristina de 4 luni de zile, mà confrunt cu respiratia sa respir normal, simt ca nu am aer suficient, sinptome, sint cascatul , dupa ascest revine la normal respiratia, nu mereu. và rog sà-mi i-mi ràspundeti và multumesc.
4 comentarii
0
08-06-2009, ora 15:01
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Daca sunteti o persoana tinara, lipsa de aer cu caracterele descrise de Dvs cel mai frecvent are o cauza extra-respiratorie:Tetania manifesta, produsa prin lipsa de calciu si/sau magneziu. Desigur, ea poate avea si o seama intreaga de afectiuni respiratorii(cel mai frecvent- astmul bronsic)(dar nu are caracterul descris de Dvs- nu descrieti respiratia suieratoare/wheezing-ul, expirul prelungit), cardiace(ex-dispnee de efort in cadrul oricarei patologii cardiace ajunse in stadiul de insuficienta ventriculara stinga cronica), mediastinala(adenopatii voluminoase de exemplu), tiroidiene(ex-in hipertiroidism). Cauzele de dispnee fiind atit de multiple, trebuie sa va prezentati la un internist, el desigur va sti unde va incadrati.
0
12-06-2009, ora 05:56
cristina004
Nu este medic/terapeut
cristina004
multumesc, Domnule Doctor, . vreau sa mai precizez ca am virsta de 33 ani, nu mai locuiesc de 6 ani in romània, locuiesc in italia , aproape de mare, este posibil ca marea sa-mi faca probleme de sanatate? ( ma refer ca este umed ) zona. precizez ca iau medicine - kestine uso orale si Aliflus 25/250 sparay . nu mia dat niciun rezultat. ce imi recomandati ??? si ce trebuie sa fac.? astept raspuns de la dv. Và multumesc. I.CRISTINA.
0
16-06-2009, ora 09:37
Rodica_L
Nu este medic/terapeut
Rodica_L
Sunt din Suceava, am 37 ani si sufăr de esofagită gr.I 1/3 inferioară si reflux gastro esofagian, diagnostic ce mi s-a pus acum doua saptamîni in urma unei endoscopii facute la o policlinică privată.Ce mă supără foarte tare este ca tot timpul am senzatia unui corp strain in git, am dureri retrosternale, toracice si arsuri pe gît care dupa doua saptamini de tratament mi-au mai trecut dar cu senzatia de corp in git am ramas, mai mult de doua zile am o tuse uscată care nu ma lasă sa dorm.Nu vreau sa mai simt nodul in git m-am saturat de acea senzatie care citeodata mă sufocă.Mentionez că mi-am verificat glanda tiroida si nu am nimic, la ORL am fost de trei, mi-am facut doua exudate faringiene si nu am nimic.
Se poate tusea care o am acum sa fie de la BRGE?Expectorez niste secretii geletinoase, dimineata galbui, iar in timpul zilei de culoare albă, cum am mai spus, acum mă supără mai putin durerile de spate, tin si regim alimentar strict aş vrea să stiu dacă mă voi trata vreodată de BRGE si de această esofagită si de disconfortul pe care îl am în permanenta ăn gît?Dacă doreste cineva să-mi dea un sfat vă rog să mă ajutati.
0
02-07-2009, ora 03:17
cristina004
Nu este medic/terapeut
cristina004
BUNASEARA. dl.doctor, am facut analize. si a rezultat. sint aceste rezultate..S-FT3 TRIIODIOTIRONINA LIBERA NORMAL 2, 30-4, 20 ANORMAL 12, 39. S-FT4 TIROXINA LIBERA NORMAL 0, 75, -1, 80 ANORMAL 3, 63 S-FT4 ORMONE TIREOTROPO NORMAL 0, 230 -4, 000 ANORMAL 0, 025 S-ATISTREPTOLISINA NORMAL 0-200 ANORMAL 214. VREAU SA INTELEG CE INSEAMNA, VA ROG SA-IMI RASPUNETI DACA SE POATE ASTEPT RASPUNS DE LA DUMEAVOASTRA. VA MULTUMESC MULT.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de respiratie la copii - primul ajutor
  • Riscul de atac cerebral la copii ar putea crește în timpul unei răceli
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Indicatori clinici pentru depistarea cu acuratețe a pneumoniei (Studiu)
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  • De ce sunt infecțiile respiratorii mai frecvente iarna
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  • Rolul vitaminei D în infecțiile acute ale tractului respirator la copii
  •