lipsa de pofta de mancare

27-07-2010
ileanatica
Nu este medic/terapeut
ileanatica
Buna ziua,

Sunt mama de gemeni, baietel si fetita. Am avut probleme cu baietelul de cand s-a nascut (vomita aproape la fiecare masa de lapte). A refuzat sa ia mancare solida pana la 8 luni dar mananca foarte putin. Acum are 1 an, nu prea mananca mancare si nu prea bea nici lapte. La 9 luni cantarea 8300 iar acum cantareste 8500. I-am facut analizele de scaun si urina de 3 ori si de 3 ori am avut alte rezultate: jardia o data, negativ apoi, proteus in urina o data, negativ apoi, candida in scaun ultima data. Nu mai stiu ce sa cred. Copilul este foarte vioi, merge de manuta, nu vrea sa stea o secunda locului. Noaptea se trezeste foarte des si cere lapte dar si atunci bea mici cantitati. Nu stiu ce sa mai fac, am schimbat si laboratorul de analise. Multumesc pentru sugestii.
1 comentarii
0
02-01-2012, ora 15:23
dariaalexandra
Nu este medic/terapeut
dariaalexandra
Va recomand sirop liv 52, la copilul meu a avut efect, manca in exces.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul