lipsa erectiei
Buna ziua.Am o relatie de peste 5 ani jumate, cam de un an in coace, partenerul meu intampina diferite probleme..in momentul in care doreste sa aiba un contact sexual, in marea majoritate a timpului nu are erectie.uneori se intampla si in timpul acutului, daca acesta este intrerupt cateva secunde.pana acum ceva timp nu exista nici un fel de problema, dar scuza lui este ca este stresat de mine si ca il cert mai mereu, aceasta ar fi cauza.nu cred ca este de ordin medical, pt. ca dimineata are tot timpul erectie.el spune ca totul ar fi pe baza psihica...va rog sa ma ajutati, sa inteleg si eu..sunt eu problema, e posibil sa nu mai fie atras de mine?va multumesc!
2 comentarii
buna ziua:
raspunsul este in "mainile" tale.
te citez:"scuza lui este ca- este stresat de mine si ca il cert mai mereu, "
- DE CE-I stresat de tine?
- DE CE-L certi mereu?
elimina cele 2..si-ti va fi bine.
Oricum,
dupa cum zici.TU esti cu "problema".
cele bune,
raspunsul este in "mainile" tale.
te citez:"scuza lui este ca- este stresat de mine si ca il cert mai mereu, "
- DE CE-I stresat de tine?
- DE CE-L certi mereu?
elimina cele 2..si-ti va fi bine.
Oricum,
dupa cum zici.TU esti cu "problema".
cele bune,
Pai chiar asta e ca e scuza lui..nu-l stresez, doar ca-i mai aduc aminte si de treburile astea din cand in cand...cand ne certam se intampla sa nu vb cu el si cate o luna, eu nu-l caut, nu-l stresez, el este cel care ma streseaza pe mine.din moment ce se intampla o data la 2, 3, 4 luni sau chiar mai mult ar fi un semn de intrebare chiar si pt. tine nu?sunt tanara, am si eu nevoile mele..ar mai putea fi oo varianta..el are 130 de kg, s-a ingrasat destul de mult...sa fie oare si aceasta o cauza?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act