Lipsa interesului pentru act sexual
Buna ziua,
Viata mea sexuala nu a intampinat nici un fel de probleme pana sa fac cea de-a doua cezariana. Mi-a disparut aproape complet dorinta sexuala. Spun aproape, pentru ca, doar cu doua, trei zile inainte de menstruatie, apare oarecum dorinta. Ma simt ciudat. Am trecut de faza cu stresul, oboseala, a disparut si monotonia, lipsa de comunicare si toate toate celelalte "motive" legate de nasteri si copii. Care e problema? E hormonal? Are vreo legatura cu cezariana? La ce medici trebuie sa merg? Ce analize ar trebui facute?
Va multumesc
Viata mea sexuala nu a intampinat nici un fel de probleme pana sa fac cea de-a doua cezariana. Mi-a disparut aproape complet dorinta sexuala. Spun aproape, pentru ca, doar cu doua, trei zile inainte de menstruatie, apare oarecum dorinta. Ma simt ciudat. Am trecut de faza cu stresul, oboseala, a disparut si monotonia, lipsa de comunicare si toate toate celelalte "motive" legate de nasteri si copii. Care e problema? E hormonal? Are vreo legatura cu cezariana? La ce medici trebuie sa merg? Ce analize ar trebui facute?
Va multumesc
1 comentarii
0
21-05-2009, ora 12:06
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Pot fi mai multe cauze, cel mai bine ar fi sa mergeti la un ginecolog sau la un endocrinolog (de recomandat endocrinologul). Vi se va da sa va faceti un set de analize de laborator (hormonale), de la estradiol, pana la testosteron si chiar si hemoleucograma.
Numai Bine!
Numai Bine!
Alte subiecte recente din această secțiune: