Lipsa menstruatiei

15-08-2015
mada raya
Nu este medic/terapeut
mada raya
Buna ziua!
Ma numesc Madalina si am 19 ani! De 2 luni 'nu mi-a venit stopul' ca sa spun asa si am sangerari in timpul actului sexual. Mi-am facut 3 teste de sarcina si mi-au esit negatie. Stiu ca ar trebui sa merg la medic, dar din pacate sunt in strainatate in vacanta si mai am o luna pana ma intorc in tara, iar aici nu pot merge la medic decat daca e caz de urgenta.
Va rog frumos sa imi dati un sfat cu ce ar trebui sa fac sau daca ar putea fi ceva grav sau nu. Mentionez ca am mai avut aceasta problema si in octobrie anul trecut si in aprilie anul acesta dar atunci s-a intamplat sa imi lipseasca menstruatia doar o luna si nu am avut sangerari in timpul actului sexual si am pus totul pe seama stresului.
Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
17-08-2015, ora 12:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
S-ar putea sa ai rana pe col. Parerea mea e sa opresti relatiile sexuale pina nu faci un control ginecologic.
0
01-09-2015, ora 22:15
rox19diana
Nu este medic/terapeut
rox19diana
Buna ziua, problema mea este următoarea, pe data de 2 iunie am avut menstruatie iar pe 7 si 8 am intretinut relatii sexuale neprotejate.. Menstruatie am avut pana luna aceasta mereu am facut 2 teste cu toate ca aveam cm si am facut si 2 ecografii una pe 15 iulie si una pe 11 august unde doamna dr mi-a spus ca totul e inregula si nu sunt însărcinată, doar ca pe 27 august trebuia sa apară menstruatia si nimic, am avut o perioada de cam o saptamana in care nu am mâncat mai nimic se poate sa fie din aceasta cauza sau sa nu se fi văzut la ecograf ?? Mentionez ca din data de 8 iunie nu am mai avut nici un contact sexual. Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •