Lipsa menstruatiei...Cauze???
Am 19 ani si pentru prima data in 7 ani de zile de cand am menstruatie niciodata nu mi-a intarziat sau nu mi-a venit. Luna asta a trecut deja 31 de zile de la ultima menstruatie in conditiile in care ciclul menstrual la timp se deruleaza pe parcursul a 25-27 de zile.La ultima menstruatie am avut dureri ceva mai mari pe parcursul mai multor zile si cheaguri mai mari si multe.
Durerile de luna asta sunt cele obisnuite inaintea unei menstruatii obisnuite.
Am tahicardie supraventriculara si mentionez ca nu am avut contacte sexuale in ultima perioada.
Sa mai astept sau sa merg la ginecolog?
Durerile de luna asta sunt cele obisnuite inaintea unei menstruatii obisnuite.
Am tahicardie supraventriculara si mentionez ca nu am avut contacte sexuale in ultima perioada.
Sa mai astept sau sa merg la ginecolog?
1 comentarii
Draga mea, in faza initiala trebuie sa fii calma(chiar daca e greu);cu trecerea timpului corpul tau se schimba.Nu trebuie sa te panichezi de aceasta intarziere a ciclului avand in vedere ca nu ai avut raporturi sexuale se exclude o sarcina.Nu trebuie lasata nici asa.Poate fi doar o periada in care esti mai stresata, poate ai racit.Fata mea a trecut prin aceleasi situatii ca tine si cum iti spuneam erau doar niste modificari ale organismului;in cazul ei a fost si o dereglare hormonala.Daca dupa cateva zile nu iti vine ciclul poti sa faci un control ginecologic, dar nu te speria.Cu cat vei reusi sa fii mai linistita, va fi mai bine(avand in vedere si acea tahicardie).
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act