Lipsa sex

04-01-2019
Trq
Nu este medic/terapeut
Trq
Buna ziua!
Am o relatie de aproximativ 4 luni cu un tip. Ne intelegem super bine, radem, iesim, ne distram...ideea e ca in tot acest timp nu am facut deloc sex.
Am incercat de vreo 3 ori, dar nu a iesit nimic...eu, sunt o tipa open-mind, vreau asta si vede ca imi doresc doar ca am impresia ca el are o problema. Prima oara cand am incercat, eu eram in extaz dar el parea foarte stresat si parca nu stia cum sa o faca...mentionez ca el are 28 de ani iar eu 21. Cand stam impreuna, ne sarutam, ma dezbraca, ma mangaie dar nu continua, adica se opreste exact cand cred ca in sfarsit facem si noi sex. Uneori, stam ore intregi dezbracati, dar nu se intampla nimic, eu incerc sa îi arat ca vreau, dar parca îi e teama cumva cand suntem in punctul ala. Am vorbit cu el despre asta si mereu spune ca data viitoare poate o sa fie altfel. Cateodata, am impresia ca parca nu stie cum sa o faca, eu il las sa ma dezbrace, sa ma atinga, sa ma sarute, dar el parca pune o bariera intre noi cand incerc eu sa il fac sa vrea asta. Nu stiu ce sa fac, nu vreau sa il parasesc, as vrea sa il ajut cumva sa nu mai fie asa retinut. Stie cumva cineva ce sa fac? E cineva in situatia asta? Multumesc!
9 comentarii
1
04-01-2019, ora 15:07
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Cam aceeasi situatie ca aici: https://www.romedic.ro/forum/o-problema-ciudata-am-nevoie-de-un-super-raspuns-113214/1

Vedeti si raspunsurile de acolo. Puteti incerca sa-i spuneti direct ca va doriti sa faceti sex cu el si el nu raspunde in acelasi fel, va poate spune de ce? Ce il impiedica?
Poate ca va vede doar ca prietena si nu ca partenera sexuala. Explicatiile pot fi multe, depinde doar de el cat este capabil sa-si asume un raspuns si sa discute pe tema asta.
0
04-01-2019, ora 16:18
Trq
Nu este medic/terapeut
Trq
Nu ma vede ca pe o prietena, asta e clar pentru ca, dupa cum am spus, am incercat sa facem sex, era vizibil ca si el voia, dar parca ceva il oprea. Eu l-am intrebat daca am eu vreo problema, ma gandeam ca poate nu arat destul de bine iar raspunsul a fost urmatorul:"esti perfecta, nu ai tu nici o problema". Atunci, auzind acest lucru, tind sa cred ca îi este teama ca nu o sa ma satisfaca indeajuns si apare acest blocaj(asa cred eu) dar nu mai am rabdare cu el...adica, inteleg, prima oara, a doua, a treia...dar ma intreb cat o sa mai dureze chestia asta pentru ca îl vad si pe el jenat de situatie, plus ca are si o problema cu erectia, adica ape penisul tare in timpul preludiului, dar dupa, cand se dezbraca si suntem in momentul culminant, i se înmoaie si pleaca repede de langa mine la baie. Imi este foarte mila de el, vad ca nu e ok nici el cand se intapla asta, dar e si enervant pentru ca ma lasa asa, "cu ochii in soare".
1
04-01-2019, ora 18:50
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încearcă să discuți cu el și vezi care-i problema. Dacă nu știe nici el cauza sfătuiește-l să meargă la un urolog să vadă dacă-i o problemă medicală, iar dacă nu sunt probleme medicale să ceară sfatul unui psiholog cu competențe pe psihosexologie. Nu încerca să pui presiune pe el, pentru că îi faci mai mult rău.
2
09-02-2019, ora 05:57
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pune-l si tu sa te masturbeze pe clitoris, sau sa-ti faca un oral ca sa iei foc, multe fete se fac asa si singure cu mana si tipa de placere, important e sa va intelegeti, ca la asta va descurcati voi, nu e problema. Nu uita ca orgasm poti avea oricum, dar o persoana cu care sa te intelegi, se gaseste greu.
Si in timp prinde el curaj si o sa faca si normal, discuta cu el, intreaba-l ce are si aia e, dar pana una alta faceti asa si gata, ca doar nu ii e frica sa puna degetele, loooool.
1
07-03-2019, ora 13:05
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Spui ca iti e mila de el.daca el isi da seama de asta nu ii e prea mult de ajutor, ci dimpotriva poate accentua starea de neliniste.
E mult mai important sa ii sugerezi ca esti alaturi de el oricand, daca doreste sa mergeti impreuna la un psihosexolog.
Daca mai sunteti in continuare impreuna, in primul rand e important sa cereti sprijin specializat pentru asta.

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
0
29-03-2019, ora 18:58
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
preia initiativa, e clar ca e timorat, nu mai stati unu langa altul dezbracati, stai tu peste el, freacate de el, cand vezi ca e tare, ia o cu manuta ta si bag o apoi dai bataie. dupa ce o sa vada ca treaba merge o sa prinda incredere si curaj. asa am patit si eu prima data.
0
29-03-2019, ora 20:01
Trq
Nu este medic/terapeut
Trq
Multumesc pentru raspunsuri!
Am tinut cont de ceea ce mi-ati spus si s-a rezolvat in mare parte :)) Mai sunt mici probleme, dar se vor rezolva.
1
04-05-2019, ora 21:51
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Clar este prima data la el saracul si este timorat ca va da gres. Nu poti sa il obligi sa iti faca nimic fiindca sigur renunta cand este la apogeu. Deci recomandarea de baza este sa il masturbezi cu perseverenta dar nu cu agresivitate ca il sperii.. Dupa care vezi cum decurge problema pana la finalizare. Poate baiatul este mai putin dotat, sau ejaculeaza repede sau cine stie mai ce poate fi.asta o sa vezi tu.Sau poate vei avea o surpriza placuta si extrem de mare.adica nu are probleme de acest gen.si apropo.nu trebuie sa fiti neaparat desbracati ptr asta.este mai cool, , , , !
1
06-05-2019, ora 21:33
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Oricum ar trebui să meargă și la un psihosexolog pentru că micile probleme pot deveni mari dacă nu depistezi adevărata cauză și nu iei măsuri la timp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.