Lipsa totala erectie
Buna seara!
Am 30 de ani, deasemenea si sotul meu.De aprox 2 luni nu mai putem face sex si acest lucru se intampla datorita faptului ca nu mai are erectie si atunci cand se intampla, nu este totala.Cu toate acestea ejaculeaza.Problema a inceput in urma cu 6 luni, cand am observat ca-si pierde erectia in timpul actului sexual si ca acesta nu mai are nici intensitate, nici durata. Initial am pus-o pe seama faptului ca este obosit si stresat din cauza serviciului foarte solicitant.Ulterior, am crezut ca este vorba de o a treia persoana, dar nu s-a concretizat.I-am facut analizele de sange si totul este ok.Urmarim filme xxx impreuna si.nimic.!!! Ma iubeste, stiu, simt, ma doreste, insa nu poate!!!! Deja incepe sa fie foarte stresat si imi este teama sa nu intre in depresie.Ma puteti ajuta cu un sfat, eventual sa ma indrumati unde sa ma adresez? Sexolog, urolog, psiholog???
Multumesc!
Am 30 de ani, deasemenea si sotul meu.De aprox 2 luni nu mai putem face sex si acest lucru se intampla datorita faptului ca nu mai are erectie si atunci cand se intampla, nu este totala.Cu toate acestea ejaculeaza.Problema a inceput in urma cu 6 luni, cand am observat ca-si pierde erectia in timpul actului sexual si ca acesta nu mai are nici intensitate, nici durata. Initial am pus-o pe seama faptului ca este obosit si stresat din cauza serviciului foarte solicitant.Ulterior, am crezut ca este vorba de o a treia persoana, dar nu s-a concretizat.I-am facut analizele de sange si totul este ok.Urmarim filme xxx impreuna si.nimic.!!! Ma iubeste, stiu, simt, ma doreste, insa nu poate!!!! Deja incepe sa fie foarte stresat si imi este teama sa nu intre in depresie.Ma puteti ajuta cu un sfat, eventual sa ma indrumati unde sa ma adresez? Sexolog, urolog, psiholog???
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 4probleme de erectie
- 3erectie aproape zero
- 6De ce nu i se scoala? imi da cineva un sfat?
- 3Erectie pierduta
- 2Probleme erectie dimineata
- 4baietelul meu nu mai are erectie
- 1Lipsa erectie sau erectie slaba 21 ani
- 3Nu se mai scoala, va rog ajutor, sunt in depresie
- 11Lipsa erectie dimineata, erectie spontana & ejaculare rapida.
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 2Nu se mai scoala penisul
- 4Mi se scoala greu
- 2Ajuta-ma. de 2 saptamani numai am erectie
- 5Dispariția erecție.
- 5Probleme erectie, apetit sexual
- 2Nu mi se scoala penisul. Va rog ajutati cu solutii.
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
Mai multe informații despre: lipsa erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: