Litiaza biliara, pietre la fiere

Buna ziua! In urma cu cativa ani tatalui meu i s-au descoperit niste pietre la fiere. Doctorul i-a spus ca pietrele sunt destul de mari incat nu pot pleca
pe canal, si i-a recomandat operatia dar tatal meu nu vrea sa se opereze. Ce complicatii pot exista in aceasta situatie? Va rog dati-mi un raspuns, sunt ingrijorat pentru el.
pe canal, si i-a recomandat operatia dar tatal meu nu vrea sa se opereze. Ce complicatii pot exista in aceasta situatie? Va rog dati-mi un raspuns, sunt ingrijorat pentru el.
5 comentarii

Buna ziua.
Recomandabil este sa faca interventia chirurgicala. Chiar daca sunt mari acele pietre, pot provoca o obstructie a canalului cistic si hidrops vezicular sau chiar ulceratii ale peretelui vezicular.
Recomandabil este sa faca interventia chirurgicala. Chiar daca sunt mari acele pietre, pot provoca o obstructie a canalului cistic si hidrops vezicular sau chiar ulceratii ale peretelui vezicular.

In cazul tatalui meu exista risc de cancer daca nu se opereaza?

Buna ziua.
Nu va pot previziona evolutia, dar acesta complicatie a litiazei de vezica biliara e descrisa in literatura de specialitate.
Nu va pot previziona evolutia, dar acesta complicatie a litiazei de vezica biliara e descrisa in literatura de specialitate.

Multimesc de raspuns. As mai avea o problema, scuzati-ma daca va deranjez, dar eu de cateva saptamani simpt un fel de presiune in partea din spate a capului, si cateodata si durere, inainte aveam si un sunet in urechea dreapta, am fost la ORL si mi-a zis ca am polipi mari care blocheaza trompa lui Eustachio, si am si o deviatie de sept, aceasta presiune si durerr ar putea fi din aceste cauze? Ma gandesc ca nu are legatura partea din spate a capului cu sinusurile si fata. Multumes.

Desi nu e specialittatea mea, ce va pot preciza este ca simptomele unei afectiuni pot fi atipice, asa ca acea presiune posterioara poate avea ca si cauza afectarea trompei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6regim postoperatoriu-pt litiaza biliara
- 5piatra la fiere poate fi maruntita cu ultrasunete?
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 3litiaza biliara
- 4scaun imediat dupa masa
- 6pietre la rinichi si fiere, tromboflebita.
- 3operatie litiaza biliara
- 2litiaza biliara
- 7litiaza bilira si vitaminele
- 0Consult... colon iritabil, spasme esofarigiene, litiaza biliara
- 0Piatra la fiere si la rinichi
- 1Litiaza biliara
- 1Pregatire colecistectomie
- 1Buna ziua, mama are probleme cu bila si e diabetica - piatra la bila de 15 mm
- 5Laparoscopie piatra la fiere
- 0Litiaza biliara tratament sau operatie
Mai multe informații despre: Litiaza biliara pietrele la fiere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: