Litiaza biliara si Zeolit

07-02-2015
Just passing by
Nu este medic/terapeut
Just passing by
Buna ziua!

Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca o persoana care are litiaza biliara poate lua Zeolit capsule.

Persoana are 25 de ani si duce o viata sedentara, petrecand foarte mult timp in fata calculatorului. Este supraponderala si, ca afectiuni medicale, a avut sinuzita si dureri de stomac pentru care medicul gastroenterolog a recomandat, anul trecut, o luna de tratament cu Omeprazol. La acestea se adauga constipatia dobandita genetic.

Litiaza biliara a fost descoperita in vara anului 2012, la o ecografie, si a fost confirmata prin ecografii ulterioare. Din anul 2012, persoana mananca, in general, numai alimente recomandate. Simptomele sunt usoare (o colica biliara sau doua anual, contractii dureroase de foarte scurta durata ale vezicii biliare dupa mese bogate in grasimi sau dupa ciocolata, varza, broccoli). Domnul doctor Alecse Valerian Ditoiu nu a recomandat operatia de indepartare a vezicii biliare.

Va rog frumos sa imi spuneti daca tratamentul cu Zeolit poate determina declansarea de colici biliare. Va multumesc frumos!
1 comentarii
0
26-06-2017, ora 12:11
dava
Nu este medic/terapeut
dava
Si eu am fost la dl dr Ditoiu de la Fundeni, dupa ce alti 5 medici mi-au recomandat sa ma operez de fiere, nu m-am operat si au trecut 5 ani fara nici un simptom. Din cate stiu eu zeolitul este la moda acum, dar, ca orice moda, va trece, nu am auzit pe nimeni sa se face bine cu zeolit
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: