Litiaza biliara - urgenta chirurgicala?
Am o problema foarte frava.
In urma unei crize de fiere am facut un control eco unde mi s-a pus diagnostic de hidrops vezicular, dar si o tumoare renala..
La CT diagnosticul a fost confirmat : "colicist destins. cu calculi micsti, cu diametru de 20 mm, unul de 14 mm localizat infundibular, Fara dilatare a caii biliare interhepatice.'
DE operat nici nu poate fi vorba in acest moment pentrui ca s-a identificat o tumoare a rinichiului dr. si un adenom al suprarenalei dr.
Am gasit o metoda naturista de eliminare a pietrelor a ing.. Vasile Bogdan, dar imi este frica sa risc.
Se pot elimina aceste pietre prin metode naturiste?
Ce inseamna " localizare infundibulara"?
In urma unei crize de fiere am facut un control eco unde mi s-a pus diagnostic de hidrops vezicular, dar si o tumoare renala..
La CT diagnosticul a fost confirmat : "colicist destins. cu calculi micsti, cu diametru de 20 mm, unul de 14 mm localizat infundibular, Fara dilatare a caii biliare interhepatice.'
DE operat nici nu poate fi vorba in acest moment pentrui ca s-a identificat o tumoare a rinichiului dr. si un adenom al suprarenalei dr.
Am gasit o metoda naturista de eliminare a pietrelor a ing.. Vasile Bogdan, dar imi este frica sa risc.
Se pot elimina aceste pietre prin metode naturiste?
Ce inseamna " localizare infundibulara"?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial