lo-femenal este eficient?
am mare nevoie de ajutor.e prima luna in care iau anticonceptionale si de la planning mi s a recomandat lo-femenal.am inceput sa le iau in prima zi dupa menstruatie si de fiecare data prietenul meu a ejaculat in mine.trebuia sa mi vina ieri ciclul menstrual si pana acum nimic.e posibil sa fiu insarcinata?va rog ajutati ma k sunt disperata si mai sunt si in sesiune...va multumesc.
3 comentarii
Este extrem de improbabil să fiţi însărcinată dacă le-aţi luat cum trebuie. Puţină răbdare.
Va multumesc pentru raspuns, intre timp mi a venit ciclul, dar acum am alta nelamurire:mai am 2 pastilute cu fier, azi si maine.luni ar trebui sa incep o noua folie.e bine sa incep de luni, sau sa fac pauza pana mi se termina ciclul?
daca ti-a venit ciclul iei o pilula alba dintr-o folie noua. pilulele cu fier nu sunt imortante - sunt pilule de obisnuita, sa nu incurci zilele in care nu iei pilule cu hormoni sau mai exact sa nu uiti cand trebuie sa incepi o noua folie. Daca iti vine ciclul incepe o folie noua.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oare ce sa fac?
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 4Pilule luate cu intarziere!
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 6Contraceptive si ingrasare
- 3yasmin si modul de administrare
- 3administrare anticonceptionale, prezevrativ rupt... eram protejata?
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 4intrebare: scurgeri din cauza pastilelor?
- 5karissa pot sa le iau din a 3 zi de menstruatie?
- 3anticonceptionale Dezorele sunt bune?
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 0Anticonceptionale pt prima data!
- 0ovare micropolichistice, hiruism si anticonceptionale
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 1Pastila luata cu intarziere!
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
- 1Scade biseptolul eficienta anticonceptionalelor?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: