lo femenal - marvelon28
iau de 9 luni Lo Femenal de la un cabinet de planing familial, pe 2 august mi-e venit menstruatia( in pauza de 7 zile) iar de pe 6 am inceput o noua folie de lo femenal si am luat 3 pastilute, dar am pierdut folia si am fost la cabinet si mi-au dat Marvelon 28. pot lua Marvelon dupa ce am luat 3 pastilute de Lo Femenal??? daca mai aveam vreo folie de Lo Femenal luam in continuare, dar acum ce sa fac? astept un raspuns cat de urgent.
2 comentarii
Nu au aceeasi compozitie. Ramaneti mai bine pe Lo-Femenal, daca ati inceput cu el, chiar daca trebuie sa va cumparati folia.
buna!
iau de un an si jumatate LO FEMENAL si a fost foarte bine.problema e ca acum am ramas fara pastile, iar de la cabinetul de planning de unde faceam aprovizionarea mi-au recomandat Marvelon,.. au spus ca nu se mai importa LO FEMENAL.nu as vrea sa renunt la ele, asadar, imi puteti spune, va rog, la ce alt cabinet le-as putea gasi?? cat mai repede??
Multumesc mult !
iau de un an si jumatate LO FEMENAL si a fost foarte bine.problema e ca acum am ramas fara pastile, iar de la cabinetul de planning de unde faceam aprovizionarea mi-au recomandat Marvelon,.. au spus ca nu se mai importa LO FEMENAL.nu as vrea sa renunt la ele, asadar, imi puteti spune, va rog, la ce alt cabinet le-as putea gasi?? cat mai repede??
Multumesc mult !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon