logest - nu le iau la ora fixa

Ce se intampla daca nu iau pastilele la ora fixa?, adica daca trec 2-3 ore peste ora "stabilita"?
Exista alte anticonceptionale mai bune decat logest? si care sunt acelea. Este pt prima oara cand iau anticoncep.
Multumesc mult.
Exista alte anticonceptionale mai bune decat logest? si care sunt acelea. Este pt prima oara cand iau anticoncep.
Multumesc mult.
1 comentarii

O abatere de pana la 12 ore nu ridica probleme. Este preferabil ca "ora de luat pastila" sa fie seara.
La anticonceptionale se aplica regula care se aplica in general la medicamente. Nu exista "mai bune" si "mai putin bune" in general, ci numai "mai bune" ori "mai putin bune" pentru cazul anume al unei paciente.
La anticonceptionale se aplica regula care se aplica in general la medicamente. Nu exista "mai bune" si "mai putin bune" in general, ci numai "mai bune" ori "mai putin bune" pentru cazul anume al unei paciente.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 3vreau sa stiu cand pot sa fiu linistita ca nu voi ramane insarcinata?
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 11yasmin sau diane?
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 4Sarcina in timpul folosirii anticonceptionalelor
- 7duphaston
- 4mancarime in zona vaginala
- 2protectia in a 2-a luna de anticonceptionale
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 5Risc de sarcina?
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie