logest - sangerare

02-03-2011
iddeforum
Nu este medic/terapeut
iddeforum
Buna ziua, acum cateva zile am uitat sa iau o pastila din folia de logest si dupa o zi a aparut o sangerare slaba, inchisa la culoare care tine de trei zile. Mentionez ca iau Logest de 4 ani (cu o pauza) si in acest timp s-a mai intamplat sa uit o pastila dar niciodata cu acest efect, iar sangerare intre menstruatii am avut doar o singurA data pt o zi. Mi-am facut programare la ginecolog dar abia peste 2 saptamani. Ar trebui sa ma ingrijorez mai tare? Astept un raspuns, multumesc anticipat.
2 comentarii
0
02-03-2011, ora 15:36
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu trebuie sa va ingrijorati: cel mai probabil este sangerarea data de intreruperea tabletelor.
0
18-07-2013, ora 17:21
Andrea15
Nu este medic/terapeut
Andrea15
Buna ziua, iau anticonceptionale Logest de 10 luni, insa fara recomandarea medicului ginecolog, pana in momentul de fata nu am avut probleme, insa de 10 zile mi-a aparut o scurgere maronie, de consistenta smantanoasa, mai am 3 pastile de luat din blister, e un motiv de ingrijorare?, ce poate fi?saptamana viitoare am programare la medicul ginecolog, dar pana atunci poate ma puteti ajuta si sa-mi spuneti cam ce poate fi...doresc sa mai mentionez faptul ca, ultima menstruatie a durat doar 2 zile si cu aceleasi scurgeri maronii de aceasi consistenta si nu sangerare cum ar fi fost normal., va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns