logest - sangerare
Buna ziua, acum cateva zile am uitat sa iau o pastila din folia de logest si dupa o zi a aparut o sangerare slaba, inchisa la culoare care tine de trei zile. Mentionez ca iau Logest de 4 ani (cu o pauza) si in acest timp s-a mai intamplat sa uit o pastila dar niciodata cu acest efect, iar sangerare intre menstruatii am avut doar o singurA data pt o zi. Mi-am facut programare la ginecolog dar abia peste 2 saptamani. Ar trebui sa ma ingrijorez mai tare? Astept un raspuns, multumesc anticipat.
2 comentarii
Nu trebuie sa va ingrijorati: cel mai probabil este sangerarea data de intreruperea tabletelor.
Buna ziua, iau anticonceptionale Logest de 10 luni, insa fara recomandarea medicului ginecolog, pana in momentul de fata nu am avut probleme, insa de 10 zile mi-a aparut o scurgere maronie, de consistenta smantanoasa, mai am 3 pastile de luat din blister, e un motiv de ingrijorare?, ce poate fi?saptamana viitoare am programare la medicul ginecolog, dar pana atunci poate ma puteti ajuta si sa-mi spuneti cam ce poate fi...doresc sa mai mentionez faptul ca, ultima menstruatie a durat doar 2 zile si cu aceleasi scurgeri maronii de aceasi consistenta si nu sangerare cum ar fi fost normal., va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon