Logest - schimbare anticonceptionale
Buna ziua. Am schimbat la recomandarea medicului Artizia cu Logest. Este corect daca blisterul de Logest l-am inceput in prima zi dupa cele 7 zile de pauza facute la terminarea foliei de Artizia? Va multumesc.
Prospectul arata asa:
Dacă blisterul contraceptivului oral utilizat în prezent conţinea şi comprimate sau drajeuri fără substanţă activă, puteţi începe să luaţi Logest în ziua următoarei celei în care aţi luat ultimul comprimat sau drajeu cu substanţă activă (dacă nu sunteţi sigură că ştiţi care este acesta adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului). Puteţi începe, de asemenea, mai târziu, dar niciodată mai târziu de ziua următoare perioadei de pauză corespunzătoare administrării contraceptivului oral utilizat în prezent (sau după ultima administrare a comprimatului sau drajeului fără substanţă activă al contraceptivului oral utilizat în prezent). Dacă respectaţi aceste instrucţiuni, nu este necesar să utilizaţi metode contraceptive suplimentare.
Prospectul arata asa:
Dacă blisterul contraceptivului oral utilizat în prezent conţinea şi comprimate sau drajeuri fără substanţă activă, puteţi începe să luaţi Logest în ziua următoarei celei în care aţi luat ultimul comprimat sau drajeu cu substanţă activă (dacă nu sunteţi sigură că ştiţi care este acesta adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului). Puteţi începe, de asemenea, mai târziu, dar niciodată mai târziu de ziua următoare perioadei de pauză corespunzătoare administrării contraceptivului oral utilizat în prezent (sau după ultima administrare a comprimatului sau drajeului fără substanţă activă al contraceptivului oral utilizat în prezent). Dacă respectaţi aceste instrucţiuni, nu este necesar să utilizaţi metode contraceptive suplimentare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3continut anticonceptional
- 31Daca vreau sa schimb anticonceptionalele, trebuie sa fac pauza?
- 20marvelon 28 schimbat cu marvelon 21
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 12marvelon 21 vs desorelle
- 3Novynette si inlocuirea lor
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 4schimbarea pilulelor marvelon 21 cu yasmin
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 1Schimbare AC
- 0trecerea de la un contraceptiv la altul
- 0Trecere de la YAZ la Nuvaring
- 4Schimbarea anticonceptionalelor
- 0Artizia inlocuire karissa zilnice?
- 0Schimbare karissa cu Logest
- 0Pastila pierduta si trecerea de la un contraceptiv la altul
- 1Am schimbat anticoncepționalele - contact sexual in prima zi. Poate fi vreo problema?
- 1Anticonceptionale mai tari/anticonceptionale mai slabe
- 3Trecerea de la microgynon la rigevidon
Mai multe informații despre: schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: