Logest si candida

02-07-2011
diana512
Nu este medic/terapeut
diana512
Buna ziua,

Iau logest de multa vreme, am inceput sa iau cand aveam 18 ani, desi am facut cateva pauze pe parcurs.
Recent insa, am inceput sa am probleme.
Chiar cand incep un nou blister, adica dupa pauza de 7 zile dupa ce iau primele pastile, aproape in fiecare luna fac candida. Trece foarte usor, cu ovule (adica in 2 zile scap) dar ma deranjeaza faptul ca se tot repeta. Nu are legatura cu contactul sexual, s-a intamplat si in perioade in care eram abstinenta, asa ca am tras concluzia ca e de la anticonceptionale.

Trebuie sa le schimb?
1 comentarii
0
02-07-2011, ora 14:50
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Mergi la medic pt o analiza a secretiei cu antifungigrama, poate ce tratament iei tu, nu este suficient, si din cauza asta poate tot recidiveaza, si vb si cu medicul de problema asta cu anticonceptionalele..si mai umbla la imunitate, fa un tratament cu Echinaceea..sau alt imunostimulator..
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul