m-am trezit cu o ureche infundata...

27-12-2013
corneliup
Nu este medic/terapeut
corneliup
-bunaziua, am 41 ani, pe data de 15 dec. m-am trezit cu o ureche infundata, crezind ca am un dop de ceara m-am prezentat la un un cabinet orl pe data de 18dec., raspunsul medicului fiind otita bilaterala, cauzata de deviatia de sept, mentionez ca de aroximativ 1, 5 ani ma lupt cu rinita alergica asociata deviatiei de sept. aproape insuportabila (mancarimi ale nasului, curgere necontrolata a acestuia, stranut aproape instantaneu la contactul cu aerul rece), as dori un sfat cu privire la operatia de deviatie de sept, trebuie sa o fac urgent sau sa o aman pana la primavara- vara, problema este ca nu imi trece otita azi deja este 27 dec.
Va multumesc si astept un sfat de la Dvs.
3 comentarii
0
27-12-2013, ora 18:16
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. cititi tot ce am postat p eforum despre rinita alergica, alergii si cauza lor de la nivelul tractului digestiv si greselilor din alimennatie
2 cititi ce am postat despre catar tubar sau otita seroasa..si o sa stiti ce tratament local tre sa faceti pentru nas si pentru Urechi... ? la boli ORL si la simptome.. nas gat urechi
3. operatia nu rezolva nimic.. daca NU schimbati radical... stilul de alimentatie
1
11-01-2014, ora 23:13
corneliup
Nu este medic/terapeut
corneliup
Bunaseara d-le Dr.fvaleriu, am revenit cu un nou mail pentru a va cere o parere referitoare la aparitia otitei seroase in cazul meu si anume: cu zece zile inainte de imbolnavire datorita simptomelor de rinita alergica un medic ORL mi-a prescris spray-ul Avamys care a facut adevarate minuni, practic nu am mai avut niciun simptom, dar acum ma gandesc ca acest spray ar putea fi nociv datorita efectelor sale de anihilare a secretiilor din nas deci si asupra mucoasei din trompa lui Eustachio care acum nu mai permit scurgerea lichidului din spatele timpanului.
Deja pe data de 15.01 fac o luna iar otita seroasa nu trece(am pus in aplicare sfaturile dvs.-guma mestecat, baloane, feon, )
Tin sa precizez ca o data am reusit sa elimin niste lichid din ureche prin masaj usor asupra urechii in zona timpanului, revenindu-mi partial auzul pe loc dupa care cavitatea s-a umplut din nou cu lichid.
Dupa degajarea partiala a urechii de lichid am avut si niste episoade in care am avut un zgomot de fond asemanator unui motor, dupa care aceasta s-a ifundat la loc.
Va multumesc.
0
13-01-2014, ora 19:51
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pentru a evita formarea secretiilor in ureche..se exclud complet din alimentatie toate produsele alimentare producatoare de
MUCUS... le gasiti p egoogle
ca si tratament alopat.. se administreaza 2-3 zile prednison. 1 la 6 ore.dupa acare se continua cu borenar 1 seara
ca si tratament naturist gemoderivat de coacaz negru 3 pe zi
daca tratamentul nu ajuta.. un medic ORL poate face punctii transtimanice pentru a elimina secretiile din ureche
si tratamentul chirurgical entru cornetesau polipi..depinde ce gaseste med. ORL in nas si rinofaringe
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •