ma balonez foarte tare

22-05-2011
amedeea
Nu este medic/terapeut
amedeea
va rog sa ma ajutati cu un sfat;ma balonez foarte tare de mi se intinde pieiea pe stomac.Am facut o cura cu activia, dar dupa ce am terminat-o ma balonez din nou ce pot sa fac?
2 comentarii
0
22-05-2011, ora 19:48
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Amedeea, nu stiu cati ani ai, dar pt a evita balonarea ar fi niste reguli de urmat.
1.Evita consumul de alimente care te baloneaza(le poti sti doar tu, variaza de la o persoana la alta).
2.Cand mananci evita sa vorbesti, in acest fel nu vei introduce in globul alimentar aer care mai tarziu va ajung in stomac, intestin, etc...
3.Dupa masa poti lua carbune medicinal care are rolul de a absorbi, il gasesti in farmacie si nu e scump, 1cp. dupa fiecare masa
4. Trebuie evitate si bauturile carbogazoase de orice tip(suc, apa), produc o hiperaciditate gastrica
5.Fa miscare, plimbari dupa ce mananci;ajuta la digestie si favorizeaza si eliminarea aerului in exces
Sanatate multa.
0
22-05-2011, ora 20:05
amedeea
Nu este medic/terapeut
amedeea
multumesc pentru sfaturi vasilica 16.Am 34 de ani, ma balonez de 2 saptamani, nu stiu de la ce, nu mi-am dat seama inca, carbunii medicinali sunt prietenii mei dintotdeauna dar acum nu i-si fac treaba, am luat si espumisan dar tot nimic, o sa incerc cu plimbarea.Multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație!
Clinicile Proctoline. Detalii