ma doare foarte rau gatul

13-09-2011
Alexandra5
Nu este medic/terapeut
Alexandra5
De cateva zile incoace simt o durere mare in zona gatului ce ma tine treaza noaptea si nu stiu ce sa mai fac.
ma doare rau cand ma uit in jos, si nu pot sa stau in niciun fel ca simt ceva la gat si ma deranjeaza atat de rau incat nu mai pot sa dorm.
Simt ca imi apasa ceva pe gat cand ma uit in jos, in exterior, in partea de sus a gatului, la gusa cum ar veni, si cand stau normal simt ca si cum gatul s-ar fi umflat in partea de mijloc. Cand pun mana pe el si il masez putin ma simt putin mai bine dar cand iau mana de pe el e mai rau... Initial am crezut ca e de la stres sau ceva ca simteam ca si cum tot gatul ar fi fost incordat si nu puteam sa ma relaxez. La inceput pe langa ce am scris mai sus simteam ca toti muschii sunt incordati si capul era atat de greu incat nu il mai pot sustine.
Am fost astazi la medicul de familie si mi-a dat reteta pt faringita si laringita acuta un antibiotic, tantum verde spray si Flamexin, nu simt nimic inauntru si pot sa mananc sau sa inghit sau sa vorbesc, am luat si trimitere la ORL si mi-a spus sa continui cu reteta.
Nu pot sta in niciun fel noaptea in pat caci am senzatia asta de apasare si nu stiu ce sa fac, am luat putin din reteta si nu prea vad nicio imbunatatire si tare imi e ca si diseara ma zvarcolesc toata noaptea...Va rog ajutati-ma cumva. Multumesc frumos.
2 comentarii
0
14-09-2011, ora 07:51
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. un consult la Stomatolog
2 un consult la ORL
0
16-12-2011, ora 00:23
Afroo
Nu este medic/terapeut
Afroo
Nu stiu ce sa zic si mie mi s-a intamplat acelasi lucru acum 2 zile eu nu am dat importanta, nu am fost la medic doar am masat in partea unde nu puteam sa misc gatul si am dat cu niste alifie chinezeasca e foarte buna m-a lasat durerea in 2 nopti nu este prea repede dar totusi mai repede decat cu medicamente sa ma indop (deci ia-ti o cutiuta mica de alifie chinezeasca este foarte eficienta )
Adaugă un comentariu / răspuns