ma doare testiculul.. ce sa fie?

Buna ziua,
Am si eu o problema, sunt un baiat de 17 ani si am de la o vreme o problema, ma doare testicolul stang si mi se pare ca practic e in alta pozitie decat celalalt. Adica atunci cand il ating mi se pare mai alt fel nu stiu cum sa va explic. Insa problema mea este ca ma doare si imi e teama sa nu cumva sa nu mai pot avea contacte sexuale. ce credeti ca se intampla? multumesc
Am si eu o problema, sunt un baiat de 17 ani si am de la o vreme o problema, ma doare testicolul stang si mi se pare ca practic e in alta pozitie decat celalalt. Adica atunci cand il ating mi se pare mai alt fel nu stiu cum sa va explic. Insa problema mea este ca ma doare si imi e teama sa nu cumva sa nu mai pot avea contacte sexuale. ce credeti ca se intampla? multumesc
2 comentarii

Cel mai probabil nu este nimic grav, totuşi un consult urologic ar fi binevenit.

Ok, multumesc pentru sfat. Astazi insa am maisimtit inca ceva dubios. Stateam in picioare si am simitit o senzatie asemanatoare unei eliberari, unui furtun strangulat caruia-i dai drumul asa, acolo la testicul. Am vorbit cu parintii mei si au hotarat sa ma duca la doctor. Insa acea simtoma sa fie un semn de agravare? stiu a va e destul de greu sa va pronuntati insa v-as ruga sa o faceti! Multumiri anticipate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme genitale
- 3Ejaculare cu sange de aproape doua saptamani
- 2Testicol dureros
- 2lipsa smegma si durere difuza testicol
- 4aseara m-am lovit foarte tare la testicule
- 0Durere surda testicule
- 1Durere testicul
- 1Durere testicul sting
- 0Durere testicul drept... dupa ce am ridicat ceva greu
- 1calculi rinichi, vezica + durere testicul drept.Rog ajutor si niste sfaturi
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 1Durere testicul
- 1Dureri testiculare usoare si periodice
- 1Buba Inflamatie testicul
- 1Durere testiculara
- 0Intepaturi testicul/usturimi urinare
- 1Durere testicul stang
- 1Durere testicol epididim inflamat
- 1Hernie inghinala dreapta, durere la testiculul stang?
- 3Cancer testicular
Mai multe informații despre: durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: