durere testiculara ( urgent)

23-04-2014
cosminake
Nu este medic/terapeut
cosminake
Dupa ce am jucat fotbal, cam la aproximativ o ora, stateam pe scaun si m-a luat din senin o durere mare de testicul care tindea si spre partea abdominala, am avut si putina febra care nu a disparut complet, acum dupa 3-4 ore durerea m-a lasat, daca nu ma mai doare este oare posibil sa fie o torsiune testiculara? Mentionez ca e cam tarziu si nu prea as vrea sa sun la ambulanta pentru ca altfel nu ma pot deplasa la urgente(locuiesc la sat), dar totusi daca este nevoie o voi face sigur de aceea as vrea sa stiu sfatul dvs. MULTUMESC!

Mai mentionez ca durerea s-a diminuat cu mult dupa ce am incercat sa detorsionez testiculul, aceasta aproape nefiind simtita.
2 comentarii
0
24-04-2014, ora 22:33
cosminake
Nu este medic/terapeut
cosminake
Pana la urma durerea mi-a trecut fara sa mai merg la medic, dar acum simt in partea dreapta putin mai jos de buric o mica durere cand ma asez sau ma aplec, poate fi o vena putin deranjata...va intreb pentru ca nu prea as vrea sa ajung la doctor, mi-e putin jena.
0
25-04-2014, ora 01:28
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Dr. Klara Bancila
jena e mai putin importanta pe termenlung vis-a-vis de repercursiunile pe care le puteti avea in urma unui traumatism de testicol. prezentati-va urgent la un consult la un medic de sspecialitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: