Durere testicul-zona inghinala-picior

16-05-2018
222darkdark
Nu este medic/terapeut
222darkdark
Buna ziua! De ceva timp simt periodic(o data sau de 2 ori pe saptamana) dureri la testiculul drept(uneori incat sa imi fie foarte greu sa merg) si rar in zona abdomenului inferior(de jos). De 2 zile a inceput o durere mult mai tare la testiculul drept si s-a mutat treptat in zona incheieturii piciorului. Acum simt durerea usor pe picior si mai tare la incheietura si in abdomenul inferior. (Durere se agraveaza cand merg pentru o perioada mai lunga sau stau jos pentru o perioada mai lunga).
Nu stiu daca ajuta dar am fost operat acum 8 ani la testiculul stang pentru torsiune de testicul.
Este posibila hernie inghinala? Sanse de cancer testicular sunt? Voi merge la un medic urolog peste 2 saptamani, dar aceasta durere brusca m-a nelinistit. Dimensiunea testiculului drept este mai mica decat a celui stang, insa consider ca este coborat.
3 comentarii
0
28-05-2018, ora 20:34
chioti
Nu este medic/terapeut
chioti
salut..aceeasi problema si la mine de un an de zile..am tot umblat prin doctori dar fara de folos.am fost sfatuit de un chirurg sa merg la o policlinica sportiva si cei de acolo au spus ca am nevoie de recuperare boala se numeste pubalgie nu stiu daca e si in cazu tau la fel, dar eu dupa efort abia ma mai ridic de jos..durere picior testicul abdomen inferior..daca ai aflat ceva lasa un comentariu multa sanatate iti doresc !
0
28-05-2018, ora 23:18
222darkdark
Nu este medic/terapeut
222darkdark
Am facut investigatii. La testicul cel mai probabil era o torsiune si apoi detorsiune spontana(norocu meu). La abdomen nu am inca rezultat, sunt multe analize proaste. Revin dupa ce le vede un medic si iti spun.
0
29-03-2021, ora 06:23
Dragonfly1212
Nu este medic/terapeut
Dragonfly1212
Salut. Ati găsit cauzele? Ati avut si probleme cu urinare frecventa?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: