Ma poate ajuta cineva ?!

Am cateva simptome : greata dar nu foarte des ( o singura data mi s-a intamplat sa si vomit ), sani tari dar nedurerosi si niste intepaturi sau mai bine spus un disconfort in zona mijlocului si ovarelor ! Nu am stari de somnolenta in schimb am pofte.. oricum eu eram mai pofticioasa de fel.. dar acum daca nu mananc ce vad imi vine sa plang ?! sunt simptomele unei sarcini ? la cate zile si ce test de sarcina ma sfatuit sa folosesc ? Va multumesc mult !

testele pot da fals negative (daca nu se foloseste cum sau cand trebe) dar nu dau fals pozitiv.
in mond normal cel mai sigur e la 3 saptamani de la contactul cu risc, sau de la ovulatie, o saptamana de intarziere a menstrei. pe surecheck scrie ca se pot face in orice moment al zilei deci nu trebe urina de dimineatza.
tind sa cred dupa tonul postarii ca iti doresti o sarcina. daca asa e, pai bafta, tin pumnii.

daca ies cele 2 liniute sa vb cu un ginecolog repede, sa iei acid folic si eventoal utrogestan daca considera.

daca nu esti insarcinata macar nu iti faci iluzii, iar daca esti, te bucuri de acum.

fa cand crez tu urmatorul, sau daca vrei sa fii sigura fa un HCG din sange. oricum bafta.

poate o vizita la finecolog nu ar strica daca tot intarzie menstra.
luan viitoare incearca sa monitorizezi ovulatia...sunt teste de ovulatie in farmacii, ca si cele de sarcina.

Am niste pofte anormale.. adica acum mananc muraturi cu sarmale :O si peste 2 min vreau ceva dulce.. in vaiata mea nu am mancat ! am fost la medicul de familie astazi si mi-a spus sa nu am incredere in testele de sarcina de care ar fi ele ca nu sunt chiar asa 99% cum se spune. Dna doctor le-a dat un procentaj de 60%. Mi-a dat in schimb o trimitere la ginecologie la doctor Mihailescu de la batistei !
O sa ma duc zilele astea.. Oare mai am sanse sa fiu gravida ? sau totul este in capul meu ?

eu zic ori sa faci un HCG din sange ori sa mergi la ginecolog. oricum va trebui sa mergi la un ginecolog sa vada de ce nu iti vine.

Tieti'mi pumnii!:X

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!
ma bucur mult. ma gandeam eu dar nu vroiam sa te fac sa speri degeaba.
sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc.

Peste 2 sapt ma duc la control :D abea astept

la consult a simtit probabil uterul marit. las ca o sa vezi mai multe peste 2 saptamani.
felicitari oricum. sa mai scrii pe desprecopii urmaresc si acolo.

mihaela8324 si eu am aceleasi simptome dar somnolenta e mai rara la mine.. dureri nu stiu cum sa iti spun sunt mai mult intepaturi.. si mie testele de sarcina imi ies inca negative ! Incearca sa te duci la un spital/clinica si sa ti se recolteze Beta HCG este tot un test de sarcina dar din sange este mult mai sigur decat un test de urina si costa in jur de 36-40 ron depinde unde il faci :) sau si mai sigur sa te duci la un medic ginecolog ! Eu asa am fost sfatuita si asa te sfatuiesc si pe tine !

mihaela, asa cum spune alina. lasa testele deocamdata si mergi la un ginecolog. e mai bine si decat HCG. o consultatie la gineco lamureste si problema sarcinii si ssse recomanda ceva si in caz ca nu esti insarcinata...este o intarziere considerabila totusi.

App ma cheama Andra ( Alina e prietena mea, dar eram cu ea cand am facut contul si am pus adresa ei de mail :) )

sarcina usoara si tie si bb sanatos.

Multe saptamani inainte nonni dar nu prea multe ( 40 maxim ) :* !

Sunt noua pe aici.insa am o nelamurire.CM ar trebui sa-mi vina maine...el este regulat, anticonceptionale nu iau...insa am dureri foarte mari de sani, abia ii pot atinge...stari de voma nu am, de mancat mananc. Am facut astazi un test de sarcina, care a iesit negativ. Este totusi posibil sa fi ramas insarcinata??Nu-mi explic aceasta durere de sani care am uitat sa specific ca persista de 1 saptamana si jumatate, si de lovit sigur nu m-am lovit.
Poate sa ma ajute cineva? Vi s-a intamplat vre-o uneia dintre voi ca testul sa iasa negativ si totusi sa fiti insarcinate?
Multumesc,

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
- 3sunt insarcinata?
- 2sarcina?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 4sex anal, insarcinata?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 8Probleme cu menstruatia
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 0Sarcina sau nu?
- 19însărcinată?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 6Sunt însărcinată?
- 0Scurgeri maronii in locul menstruatiei
- 1Simptome sarcina teste negative
- 0Menstruatie întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? scurgerile vaginale maronii ciclul menstrual