ma poate ajuta cineva ?
Buna ziua sar si io in ajutorul vostru cu o problema...din luna aprilie a trebuit sa port ochelarii 1 an de zile eh in tot acest timp din aprilie pana in septembrie ochelarii i-am purtat numai pe nas si in tot acest timp m-am uitat numai peste ei...cred ca mi-am fortat nervii ochiului chiar nuj ce sa zic..acum vad ca imi tremura foarte tare ochii si numai mi se inchid ploapele...si imi da o senzatie ca si cum as avea fruntea 'dezlipita e gura...si ma ia foarte greu somnu findca ma dor ochii si nu mi se mai inchid ce as putea face ? mi-am dat si cu picaturi da in zadar tot nu mi se mai inchid ploapele. :(
1 comentarii
Ti-am mai raspuns si la alte posturi de-ale tale cu privire la acelasi subiect.
Ai o problema de natura psihica, mergi la psihiatru neaparat, nu vezi ca nu scapi de senzatia asta cu trecerea timpului? Mergi neaparat la psihiatrie pentru tratament.
Ai o problema de natura psihica, mergi la psihiatru neaparat, nu vezi ca nu scapi de senzatia asta cu trecerea timpului? Mergi neaparat la psihiatrie pentru tratament.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Operatie pentru luxatie anterioara de cristalin la un ochi
- 1Miochimia pleoapa superioara stânga
- 1Miopie
- 1Keratita virala - exista tratament ?
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 3Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde