ma poate ajuta cineva va rog mult

03-11-2010
raol
Nu este medic/terapeut
raol
acum cateva sapt am fost diagnosticat cu scabie am facut tratamentul corect si dupa 10 zile am fost la analize la laborator si mi-a zis ca nu mai am scabie 100 %.acum dupa o sapt din primele zile ma mai mananca pielea si imi mai ies bubite ce poate sa fie?sant niste bubite cu ceva lichid si mi-au iesit prima data sus pe picioare si sub brate pe maini pe burta si imi mai ies si acum...va rog mult ajutatima sant disperat nu stiu ce poate sa fie?sant riscuri sa fie alceva?va org astept un raspuns nu mai pot sant stresat la maxim nu mai stiu unde sa merg si ce sa mai fac.multumesc.cu multa stima miky
2 comentarii
0
09-11-2010, ora 17:19
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Mergeti la un alt dermatolog!
0
10-11-2010, ora 01:11
raol
Nu este medic/terapeut
raol
am fost la laborator am facut analiza ptr scabie si mi-a zis ca nu mai am dar totusi la temp ridicata ma mananca si imi mai iasa cateva bubite.noaptea daca nu e cald unde dorm nu ma mananca...breau sa stiti ca trat prima data l-am facut de 5 zile cu benzoat de benzil si nu am facut deloc baie dupa cateva zile am fost la alt derm si mi-a zis sa fac iar un tratament de inca 5 zile si sa fac baie in fiecare seara si dupa sa ma dau cu crema si inca ceva mi-a zis sa ma fac pe bubite cu burete sau ceva perie mai exact sa ma scarpin si daca curge putin sange nu are nimic.acum dupa toate astea mentionez ca ma mai mananca cum v-am explicat mai sus.nu mai stiu dp cine sa ma iau ce sa mai cred.d-voastra ce imi ziceti?va rog mult sa imi dati un rasp cand o sa cititi.multa stima si respect
Adaugă un comentariu / răspuns