ma poate dezvirgina?

15-05-2014
mia4ever
Nu este medic/terapeut
mia4ever
Buna toata lumea, am o intrebare, eu si prietenul meu nu facem dragoste pentru ca sunt virgina, dar ne excitam in sensul ca 'facem' dragoste cu lenjeria intima pe noi. Poate sa ma dezvirgineze in felul acesta? mentionez ca suntem destul de energici cand facem asta. Avem si orgasm de cele mai multe ori. Uneori ma ustura dupa, pt ca ma irit probabil, nu? sau e din alt motiv? ajutati.ma va rog. Am 15 ani si nu stiu pe cine sa intreb.
3 comentarii
0
16-05-2014, ora 22:16
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
MIA eu ca tata te sfatuiesc sa porti o discutie cu parintii tai despre acest subiect : SEXUL SI VIATA SEXUALA A TANARULUI, nu are de ce sa se supere mai rau se supara atunci cand vor afla ca nu mai esti fata cuminte si virgina pe care o credeau ei.
MULTI PARINTI NU REALIZEAZA CA PRIN COMPORTAMENTUL LOR II AJUTA PE COPII FIE EI BAIETI DAR MAI ALES PE FETE SA FIE VIRGINE DUCANDU-LE LA GINECOLOG LA CONTROL, SA RAMANA VIRGINE DAR, IN ACELASI TIMP SA FACA ALTE LUCRURI...
MIA mai mult te vei apropia de familie discutand cu ei decat ascunzandu-te, pt ca mai devreme sau mai tarziu te vei juca mai aprins si nu vei mai fi virgina si fara probleme ca acum, SI CA SATI STRIC SEARA SA STII CA UN PARINTE DACA ESTE ATENT SI CUNOASTE PUTIN CORPUL SI COMPORTAMENTUL COPILULUI ISI VA DA SEAMA IMEDIAT CAND copilul lui a trecut in randul adultilor.
0
20-05-2014, ora 14:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
a. tehnic, nu

b. psihic, daca ati ajuns si la orgasm, poti sa te mai consideri virgina ?

c. daca baiatul a avut relatii anterioare, iti poate transmite virusul HPV sau herpesul genital, in caz ca are asa ceva. Herpesul genital prezinta ulceratii, poti sa vezi, dar HPV nu se vede, chiar daca partenerul l-a contactactat deja si la tine se poate declansa si dupa cativa ani. Iti ies bube precum conopidele mici, alte forme de papiloame, cancer de col uterin, cancer in gat etc. Si nici nu stii cand ai luat acest virus si de la cine.

Sa te uiti la acest film, facut pentru tinerii din liceele din America, ce vor sa isi inceapa viata sexuala
-*

d. sfatul meu este sa duceti o viata curata, si faci tot ce iti sta in putinta sa iti respecti viitorul sot; nu se stie daca acest baiat va fi viitorul tau sot; in cel mai scurt timp baietii se plictisesc de astfel de jocuri si vor mai mult; intr-un moment de extaz tu poti ceda;
acest tip de viata curata te va ajuta in viata si vei fi ferita de multe necazuri; daca Il respecti pe Dumnezeu si El va fi de-a lungul timpului alaturi de tine.

(*modificat de admin)
0
23-05-2014, ora 18:14
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Fiecare purtati lenjerie cand va jucati?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici