Emotii foarte puternice, imi bate inima foarte tare, tresar

05-06-2018
excel
Nu este medic/terapeut
excel
Cand vorbesc cu cineva am emotii foarte puternice ami tremura capul mainile picioarele tresar la orice zgomot si ami bate inima foarte tare cand tresar ami puteti spune despre ce este vorba.
4 comentarii
0
06-06-2018, ora 07:57
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineața posibil un atac de panică, treceți printr-o situație stresantă de când aveți aceste probleme?
0
06-06-2018, ora 09:24
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!

Dacă se întâmplă numai când vorbiți cu cineva, poate fi vorba de o fobie socială, de o teamă că persoana respectivă vă poate evalua într-un fel anume. Se întâmplă de fiecare dată când vorbiți cu cineva, sau numai cu anumite persoane? De ex. aveți aceleași stări dacă vorbiți cu un prieten, cu cineva din familie, cu un necunoscut? În orice condiții?
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență să vă facă o evaluare psihologică, în urma căreia veți decide ce aveți de făcut. Un diagnostic clar se poate pune numai în cabinet, unde există condiții de evaluare. Unele simptome apar în cadrul mai multor tulburări, de aceea aveți nevoie de un diagnostic diferențial.
0
06-06-2018, ora 10:24
excel
Nu este medic/terapeut
excel
Numai cu anumite persoane, am fost la un medic psihiatru mia prescris, rispen, rivotril, actovegin, si gingobiloba nu mai tresar la orice zgomot ca anainte si nu ma mai sperii asa rau, dar nu mai am activitate sexuala credeti ca o sa ami revin, de exemplu saptamana trecuta am fost la frizerie si aveam o stare si anume stateam foarte antepenit pe scaun am anceput sa transpir si nu a putut sa ma ia cu briciul ca aveam impresia ca ma taie sau ceva de genu.
0
06-06-2018, ora 11:48
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergeți și la psiholog, pentru că făcând psihoterapie concomitent cu medicația, obțineți rezultate mai rapide și de durată. Pot fi și anumite reacții de la medicamente, normal ar fi ca după terminarea medicației să vă reveniți.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul