ma puteti ajuta??

17-06-2009
Una_mik
Nu este medic/terapeut
Una_mik
buna ziua.am facut testul papanicolaus si dp rezultat mi s-a spus k totul este in regula doar ca as avea niste spori foarte mici de o ciuperca,.si in caz ka voi avea scurgeri abundente de secretie sau mancarimi, mi s-a recomandat lomexim 2 ovule...dar nu mai retin cum trebuie luate, la cat timp.daca ma puteti ajuta...testul l-am facut acum 3 sapt.multumesc frumos.
2 comentarii
0
17-06-2009, ora 17:00
cristina2002
Nu este medic/terapeut
cristina2002
Si eu am facut tratament cu lomexim la un moment dat si imi aduc aminte ca pe primul l-am folosit intr-o zi de joi, iar pe celalalt duminica, deci cu 2 zile pauza intre ele.
Multa sanatate!
0
27-03-2013, ora 15:15
anonim@
Nu este medic/terapeut
anonim@
salut ! am o mica nelamurie prietena mea s'a dus sa isi faca un control ginecologic si acesta i'a zis k are un fel de infectie dar nu e nimic grav ceva cu saliva nu am retinut bine. Acum, ce ma nelinisteste pe mine mi'a zis sa incerc "lomexim" k ceva preventiv, eu nu am nicio reactie nu ma manaca nu ma doare decat at knd auzi k e ceva, imaginatia ti'o ia razna si cea mai mica "deranjare" o consideri ceva grav, am vrut sa aud o parere de la voi inainte sa ma duc la medic cu toate k imi e cam jena...
Adaugă un comentariu / răspuns