Ma sperie niste bubite.. Imi da cineva un sfat? :(

23-06-2011
Lilii
Nu este medic/terapeut
Lilii
Am avut menstruatie si dupa ce sangerarea a incetat mi-au aparut niste bubite micute ca niste cosuri in lateralul labiei. la epilat nu folosesc crema, folosesc lama si ma spal foarte bine dupa aceea. au aparut si in juru anusului la 3-4 cm. am presupus ca este de la absorbant.. se poate? ce crema sa folosesc sa dispara? sunt speriata si se si vad cand port dres de baie. Ajutor va rog :(
1 comentarii
0
28-06-2011, ora 14:31
nekunoskuta
Nu este medic/terapeut
nekunoskuta
Eu nu prea inteleg cum se vad bubitele de pe LABII cand porti slip?? Inseamna ca ti se vad labiile din slip? Schimba-l, e prea mic! :D

In fine...zona e foarte-foarte sensibila, mai ales daca folosesti lama de ras. Daca ai folosit si absorbant dupa ce te-ai ras, plus ca au fost niste zile foarte calduroase si ai transpirat, e posibil sa fie totusi o simpla iritatie. Spala-te mai des numai cu apa, poarta chilot din bumbac 100%, lasa zona sa se "aeriseasca" putin si ar trebui sa-ti treaca. Nu folosi unguente sau alte produse medicamentoase fara recomandarea medicului!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici