Maini uscate și dureroase
Bună ziua,
De câțiva ani ma confrunt cu o problema la nivelul mâinilor. Apare în fiecare primăvara, respectiv luna aprilie când este soare, dar bate și vântul și cel mai rau la mana dreapta. Problema o reprezinta o uscăciune grava a mâinii fix de la încheietura pana la articulațiile degetelor. Pielea este uscata, crapata, se înroșește foarte repede la apa calda și ma ustura. Aceasta dispare prin luna iunie când se încălzește bine afara. Ma hidratez destul și în acele luni folosesc intens creme hidratante, dar nu se calmează deloc.
De câțiva ani ma confrunt cu o problema la nivelul mâinilor. Apare în fiecare primăvara, respectiv luna aprilie când este soare, dar bate și vântul și cel mai rau la mana dreapta. Problema o reprezinta o uscăciune grava a mâinii fix de la încheietura pana la articulațiile degetelor. Pielea este uscata, crapata, se înroșește foarte repede la apa calda și ma ustura. Aceasta dispare prin luna iunie când se încălzește bine afara. Ma hidratez destul și în acele luni folosesc intens creme hidratante, dar nu se calmează deloc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 5fata aspra, uscata si pori mari rosii.help!
- 12Ajutor!!! Am nevoie de un sfat va rog frumos: piele uscata
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 10piele uscata, crapaturi pe degetele mainii...eczema ???
- 9eczema
- 4dermatita atopica
- 1Probleme piele uscata in talpa si palma
- 1Mancarimi piele uscate.
- 2piele uscata
- 1Piele uscata
- 1Piele extrem de uscata acnee puncte de grasime
- 1De Ce mă mănâncă pielea
- 1Problemă mâini - se inrosesc, ma ustura, ma mananca, desi sunt complet uscate si arata groaznic
- 2Pielea foarte uscata
- 1Bubițe mici pe mâini și piele uscata
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
Mai multe informații despre: pielea uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: