malformatie arterio-venoasa in emisfera stanga a cerebelului

29-10-2013
viokiss1
Nu este medic/terapeut
viokiss1
Buna ziua. Am 37 de ani si din copilarie am dureri de cap frecvente. Medicul neurolg mi-a pus diagnoza de migrena fara aura. periodic mi se administra tratament. Recent, în rezultatul RMN s-a depistat " in emisfera stanga se vizualizeaza o zona heterogena, preponderent hipotensiva i T2, cu sectoare lineare izointensive, cu dim de 1, 45 X 1, 82 X 1, 56 cm - schimbari din contul dezvoltarii abundente a retelei vasculare, ce este caracteristic pentru malformatie arterio-venoasa.
Va rog mult, daca e posibil sa-mi recomandati un medic neurochirurg si neuroleg dupa caz, pentru o consultatie in vederea unui tratament sau interventii chirurgicale. Va multumesc!
1 comentarii
0
01-12-2017, ora 21:55
Daniela dany
Nu este medic/terapeut
Daniela dany
Va recomand sa mergeti la Dr. Ciubotaru de la Bagdasar Arsenie sau Dr Ovidiu Gramescu se la sanador, amandoi sunt neurochirurgi.Si eu am un cavernom fronto-pariental stang dar deocamdata nu mi-a recomandat operatie..la 6luni fac RMN
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul