Mamelon sensibil

04-12-2015
andra_ppp
Nu este medic/terapeut
andra_ppp
Buna seara, in urma cu 2 zile, adica in a 3-a zi de menstruatie, a inceput sa ma deranjeze sanul stang. Mamelonul e tot timpul erect si dureros, am un prurit puternic, e f sensibil la frig/cald/atingere, nu suport nici bluza pe el, ma ustura, sanul e mai marit decat cel drept, am un nodul tare, mobil, nedureros la nivelul sanului (mai mare decat la cel drept), fix in centru, in spatele mamelonului, eu am in mod normal la ambii sani de cativa ani, care s-au marit de cand am luat anticonceptionale dupa nastere, dar nu imi faceau probleme, doar de la ovulatie pana la menstruatie se maresc sanii f mult, sunt fff durerosi, uneori atat de tare ca imi vine sa vars si ma infierbant. Cred ca mastoza fibrochistica e ceea ce am, din cate imi amintesc. Insa acum cel mai tare ma deranjeaza mamelonul. nu am avut traumatism la nivelul sanului, sau altceva suspect in ultima perioada. Momentan nu-s in tara si nu pot ajunge la medic. Am pus unguent Fucicort pe el si s-a mai calmat un pic, nici nu mai e erect. Vreo idee despre ce ar putea fi? Multumesc.
3 comentarii
0
05-12-2015, ora 12:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Renuntati la ac.
0
06-12-2015, ora 15:32
andra_ppp
Nu este medic/terapeut
andra_ppp
Ac am luat doar o luna dupa nastere, cele monohormonale (asta in urma cu aproae 3 ani adica, si inca o luna Yasmin 5 luni mai tarziu, deci AC nu am mai luat de 2.5 ani.
0
06-12-2015, ora 18:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vedeti cat ar costa o ecografie cu plata.
Adaugă un comentariu / răspuns