Mana amorțita, amețeală, confuzie...

Buna ziua...Am fost internată la spitalul de psihiatrie cu atac de panică, anxietate si depresie...mi s a prescris ca tratament serilift si carpepsil, am renuntat la ele deoarece aveam călduri insuportabile...simteam ca imi fac rau. Totul a fost bine până acum câteva zile cand am inceput din nou sa ma simt rau, aveam senzația de voma, imi era frica sa dorm ca sa nu pățesc ceva in somn...ma simt ametita si parca confuză oarecum, simt ca privesc in reluare pe lângă asta imi amorteste mana stanga, o pot misca, Doar ca este amorțita...După ce mi a trecut panica de acum câteva zile...am ramas cu amețeală si starea de confuzie, mana care imi amorteste. Tot imi este frica sa nu am ceva grav. Vreau sa fiu sănătoasă și vreau sa stiu ca nu am o problema cu vreo vena ceva la cap sau sa fiu predispusă unui infarct ( ma gandesc la asta din cauza mâinii care imi amorteste). Ma puteti ajuta cu o parere...Sa stiu asa cam de la ce am aceste stări. Va rog!
4 comentarii

Am uitat sa specific.. Mana stanga imi amorteste si nu stiu daca e normal, nu sunt sigura ca este de la anxietate

Pentru ca să știți ce aveti si ca să vă linistiti, trebuie sa faceti o serie de investigatii, inclusiv examinare doppler. Cereti medicului de familie sa va trimita spre investigatii.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Buna seara doamna.Va recomand un consult la Neurologie, pentru diagnostic si prescriptia tratamentului.Multa sanatate va doresc.

Daca vrea sa nu plateasca, are nevoie de trimitere de la medicul de familie.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Amorteala mainilor
- 3amorteala mana stanga
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 5amorteli ale miini in timpul noptii...
- 6imi amorteste mina si piciorul sting
- 4Amorteala mana stanga persistenta 40 zile
- 2Amorteala mana dreapta
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 2Mainile imi amortesc de la cot pana la degete
- 0Interpretare rezultat RMN cervical
- 1Amorțirea
- 2Lovitura la cot si umar in urma unei cazaturi
- 1Intrebare - imi amortesc mainile
- 1Amortire mâini și picioare
- 4Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
- 0Nu simt mana stanga cum ar trebui - este posibil sa fi facut un AVC?
- 2Degetul mare amortit
- 0Stare de rau, mana dreapta amortita.
- 1Îmi amortesc fata și brațul drept
Mai multe informații despre: amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: