Mâna dreaptă amorțită
Bună ziua. Am o problema cu mâna dreaptă. Eu lucrez într-un depozit pentru ambalarea cărnii.La toate produsele pregătite folosim elastice subțiri. Sunt foarte mici și trebuie să trag cu degetele de ele sa le maresc sa intre de exemplu pe o rulada de porc. Folosesc undeva la 1500 de bucăți pe zi poate chiar mai mult. Ideea este că din cauza asta mana dreapta a început noaptea sa îmi amorțească și sa ma trezesc din cauza durerilor. Durerea nu ține mult in jur de 10-15 min, dar treabă asta se întâmplă în fiecare noapte.
Se mai întâmplă să îmi amorțească de exemplu în timp ce mătur sau in timp ce tastez pe telefon.
Se mai întâmplă să îmi amorțească de exemplu în timp ce mătur sau in timp ce tastez pe telefon.
2 comentarii
Este cel mai probabil un sindrom compresiv al unui nerv. Depinde de ce degete va amortesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2maini amortite in cursul noptii
- 2Dureri articulare si amorteli ale degetelor dupa chimioterapie
- 2imi amorteste mana stanga de o saptamana
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 14amortesc mainile si picioarele
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 1degete amortite numai noaptea
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 2Mainile imi amortesc de la cot pana la degete
- 2Maini amortite noaptea
- 0Amorțeli de mâini, înțepături in gat, sufocare sub forma de nod în gât, durere în jurul inimii
- 8Amorteala și durere mana dreapta
- 1Senzatie de arsura - toata mana stanga.
- 1Tunelul carpian
- 1Intrebare - imi amortesc mainile
- 0Înțepături in piept si amortire mana dreapta
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 1Amorteala si racire a mainii stangi in timpul somnului
- 4Parestezii și dureri mână stanga și dureri de cap
- 2Amorțeala la nivelul feței și a corpului
Mai multe informații despre: amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: