Amorțeala in mâna dreapta

Prin luna Octombrie am dat si eu de permis si tot atunci am constatat in timpul condusului ca îmi aminteau degetele de la mâna dreapta încât nu mai puteam tine mâna pe volan. M-am gândit ca e doar o chestie așa si ca va trece pentru ca nu m-am mai confruntat cu aceasta problema niciodată. Dar astăzi suntem in luna mai si de câteva luni încoace amorțeala s-a întins către brat. Adică îmi amorțesc degetele si imediat si mâna iar la nivelul brațului simt așa ca o durere de mușchi. Noaptea am ajuns sa nu mai dorm bine din cauza aceasta, îmi amorțește foarte tare mâna si m-a doare si m-a trezesc, nu mai zic când vreau sa tai ceva sau sa scriu ceva, imediat îmi amorțesc degetele si nu mai pot face nimic. Nu am fost pana acum la medic, pentru ca as dori sa merg la un privat si nu știu la ce medic sa m-a prezint. Aveți vreo idee de la ce ar putea fi aceasta amorțeala si ce medic ar trebui sa consult? Va mulțumesc!
Țin sa precizez ca 2 din degetele mâinii drepta prezintă o malformație din naștere, sunt mai groase decat celelalte mai exact mijlociul si inelarul, si sunt primele care îmi amorțesc.
Țin sa precizez ca 2 din degetele mâinii drepta prezintă o malformație din naștere, sunt mai groase decat celelalte mai exact mijlociul si inelarul, si sunt primele care îmi amorțesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi amorteste mana stanga de o saptamana
- 4amorteala degetelor
- 7Probleme la trezirea din somn
- 5cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 5deget amortit, iar il ating de o suprafata dura simt niste furnicaturi
- 4Partea dreapta amortita
- 2durere picior amortire inima
- 7Dureri insuportabile mana dreapta cu amorteala degete
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 0Problema de sanatate al tatalui meu.
- 1Durere între omoplati
- 3Amorteala picior drept
- 0Amorțeli de mâini, înțepături in gat, sufocare sub forma de nod în gât, durere în jurul inimii
- 0Amorteala degete si arsuri intre testicule si anus
- 1Amortire mâini și picioare
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 1Amorețesc foarte tare mainiile si picioarele.Din ce cauza ?
- 2Spondiloza cervicala sau sindrom vertiginos?
- 0Parestezii degete aratoatoare
Mai multe informații despre: Amorteala amorteala degetului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: