Mananca putin, bebe 2 luni
Buna ziua, fetita mea a inceput sa manance mult mai putin decat a facuto pana acum cateva zile, daca avea in mod regulat mese de 120 ml, de 6 ori /7 ori pe zi formula de lapte. Acum mananca 60 ml dupa care incepe sa se fataie si sa impinga biberonul afara, dupa care nu mai mananca, sau adoarme. A mancat Nan 1opti pro de la care se constipa, si la sfatul medicului pediatru am trecut pe Nan Complete confort. A mancat bine 1 saptamana, dupa care a inceput sa manance tot mai putin. Are 2 luni peste cateva zile si 4.8 kg. S-a nascut la 38 luni si 2 zile, avand 3.2 kg. Cu 3 tipuri diferite de sticle si tetine nu am reusit sa manance mai mult.
1 comentarii
Buna dimineata
In primul rand fetita Dvs., trebuie precizat ca, are greutatea normala conform curbelor internationale de crestere, conform varstei. Am facut precizarea ca sa nu aveti ingrijorari in legatura cu acest lucru. Sunt perioade, in dezvoltarea bebelusilor, in care dezvoltarea si maturizarea diverselor organe interne ( deci aspecte pe care nu le puteti sesiza) fac ca micuta sa inregistreze salturi calitative privind adaptarea si metamorfozarea corpului (sesizati schimbarile rapide de la perioada cand a venit pe lume fata de momentul actual), care insa...se fac cu un pret ( scaderea apetitului, agitatie pshihomotorie mai ampla decat pana atunci, etc.) Trebuie sa aveti putina rabdare si sa nu mai interveniti cu schimbari multiple, frecvente, la care ea trebuie sa se tot adapteze ( noi formule de lapte praf, tetine, etc. care ofera alte texturi, alte consistente, etc.). Sanatate !
In primul rand fetita Dvs., trebuie precizat ca, are greutatea normala conform curbelor internationale de crestere, conform varstei. Am facut precizarea ca sa nu aveti ingrijorari in legatura cu acest lucru. Sunt perioade, in dezvoltarea bebelusilor, in care dezvoltarea si maturizarea diverselor organe interne ( deci aspecte pe care nu le puteti sesiza) fac ca micuta sa inregistreze salturi calitative privind adaptarea si metamorfozarea corpului (sesizati schimbarile rapide de la perioada cand a venit pe lume fata de momentul actual), care insa...se fac cu un pret ( scaderea apetitului, agitatie pshihomotorie mai ampla decat pana atunci, etc.) Trebuie sa aveti putina rabdare si sa nu mai interveniti cu schimbari multiple, frecvente, la care ea trebuie sa se tot adapteze ( noi formule de lapte praf, tetine, etc. care ofera alte texturi, alte consistente, etc.). Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sugar 7 luni sub greutate
- 5bebelus de 2 luni a luat prea mult in greutate
- 13Crestere in greutate
- 4stagnarea greutatii
- 22greutate bebelus 5 luni si o saptamana
- 3Copil de 9 luni foarte gras
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 0Intrebare greutate băiețel de 6 luni și o săptămâna
- 1Stagnare in greutate fetita 5 luni
- 2Intrebare greutate bebe 2 luni
- 1Greutate bebelus 4 luni
- 0Greutatea bebelușului
- 0Bebe 7 luni nu ia in greutate
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
- 0Bebe 9 luni jumate grutate mica
- 0Bebe 11 lunite
- 0Fetita mea 8 luni, probleme cu greutatea
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: