mancarime a pielii

31-10-2008
alex_vali
Nu este medic/terapeut
alex_vali
la inceput mi-au aparut niste bubite intre degete si maini care semanau cu scabia, am fost la dermatologul din oras care nu este foarte bun, mi-a dat un tratament cu AERIUS 5 mg, CLORFENIRAMIN 4g, CUTADEN, ADVANTAN si o solutie de mixtura mentolata. Le-am aplicat exact cum mi s-a spus dar nici o schimbare tot ma mananca corpul dar bubitele dupa maini mi-au disparut in schimb mi-au aparut cateva blande pe coapse. Ce este si ce pot face, tinand cont ca alt dermatolog nu este in acest oras.
7 comentarii
0
31-10-2008, ora 15:45
innocent
Nu este medic/terapeut
innocent
am avut si eu asa. parca eram piscata de purici. erau pe fond nervos.
0
31-10-2008, ora 18:06
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
daca este scabia, trebuie tratat cu benzoat de benzil sau scabex.trebuie facut un tratament ca la carte acum cat nu se intinde pe tot corpul!!
1
31-10-2008, ora 19:47
alex_vali
Nu este medic/terapeut
alex_vali
nu este scabia deoarece prietena mea cu care stau cel putin 10 ore pe zi langa ea nu are nimic nici o mancarime nimic...in schimb eu cand fac baie si noaptea ma trezesc si mor de mancarime imi vine sa imi jupoi pielea.. este ceva care reactioneaza la caldura caci daca stau la frig nu am absolut nimic.. PLEASE HELP ME!!:(((
0
02-11-2008, ora 10:39
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Scabia nu se transmite stand langa cineva, ci prin lenjeria infestata. Cred ca trebuie sa va vada alt dermatolog.
0
10-11-2009, ora 15:31
orsi63
Nu este medic/terapeut
orsi63
Buna ziua eu numai acum de 5 minute m-am inregistrat in forum.Aztazi am fost si eu la dermatologie la control de 3ani mi s-a spus medicul de familie sa maduc la ecografie pt ca se poate ca cu fiara (biliara)am ceva probleme rezultatul mi-a aratat ca am biliara srtangulata deci asa forma are parca ruptai in doua din aceasta cauza nu mi se goleste asa cum trebe deatunci am mai facut trei alergie periculoase si deja sant pe stadiu ca trebe sa tin regim alimentar si nu am voie sa ating de lucruli care ar fi toxice ca lichid de dezinfectare (hipo, nufar.sau spreiuri de insecte.etc.)ca nu suport si nu mai pot de mancarime de piele dar eu nu am numai pe fata si ma ustura capul.tot aerius mi a scris si dermatologul dar mie mi frica de medicamente nu stiu ce efect secundare provoaca deci eu am ramas la metodele de 100 ani folosesc sapun din lapte de capra si sa stiti ca si foloseste dupa o spalare deja nu ma mananca pielea
0
23-10-2013, ora 22:27
riana28
Nu este medic/terapeut
riana28
buna alex-vali.Si eu am aceleasi simptome ca tine, pana la urma ai depistat ce aveai?
0
23-10-2013, ora 22:37
riana28
Nu este medic/terapeut
riana28
Mie mi-au aparut prima data la maini(coate) ma mananca incontinuu in special seara si se inmultesc la caldura. Arata ca niste ciupituri de purici(blande). Apoi mi-au iesit pe picioare, coapse si acum pe degetul mijlociu de la mana care mi s-a umflat si cateva pe gat si fata. Incet, incet ma umplu toata. Am vazut k toata lumea intreaba pe toate site-urile pe care le-am citit si nimeni nu stie nimic, oare s-a vindecat cineva de boala asta?Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imbatranirea pielii
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  • Potențial tratament pentru mâncărimea cronică
  •