Mancarime in zona genitala
sa va spun p scurt povestea..pana acum un an am fost virgina iar d atunci am avut un singur partener sexual.d cateva zile prietebul meu s plange d o mancarime in zona genitala...sunt singura cu care a facut sex neprotejat, fara prezervativ..kre ar putea fi expliktia, problema?eu nu am nici o simptoma, durere, nimic...
2 comentarii
Este indicat sa faceti atat dumneavoastra cat si partenerul un examen bacteriologic de secretie vaginala, respectiv uretrala.In functie de rezultat veti sti care este diagodticul si cum se poate trata.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Buna ziua. Dl doctor am si eu o problema. am suferit de gonoree am urmat un tratament dupa care mam prezentat inapoi la medic.toate bune si frumoase pana cand mi sa spus k sunt sanatos tun si nu mai am nici o problema.relatii sexuale cu fosta partenera nu am mai avut sub niic o forma dar de 2 luni prezint niste mancarimi asemanatoare cu cele care le avean inainte sa iau tratamentul prescris de medic.ma puteti ajuta dumneavoastra cu un sfat professional deoarece imi este teama sa mai am alte relatii sexuale.imi puteti recomanda dumneavoastra un tratament pt indepartarea acestor mancarimi.Va multumesc anticipat.O zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 5Iritatii si mancarime in zona genitala + miros
- 5luna de miere cu... probleme
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 3pete rosii si mancarime
- 3secretie din penis alb galbuie fara miros + mancarime + usturime la urinare
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 4am nevoie de un raspuns
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 2Usturime penis
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 1Iritatie genitala
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 0Piele crapata aspect faina pe penis si baza penisului
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 0Ce se întâmplă dacă am mâncărimi genitale si usoare dureri in partea de jos a abdomenului?
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala