Mancarime Insuportabila
Buna ziua am mare nevoie de ajutor, cam de 1 luna de zile, cand ies afara si efectiv merg, simt niste mancarimi grave care ma fac sa ma opresc din 2 in 2 minute si am ajuns sa imi fie frica sa ies din casa. Asta se intampla si cand fac exercitii fizice sau orice altceva ce implica efort fizic.
In mod normal as vedea un medic dar situatia mea financiara la momentul actual nu imi permite de aceea postez aici in speranta ca cineva poate sa-mi dea un sfat sau un medicament care se poate lua fara prescriptie medicala.
Am fost la farmacie sa cer niste antihistamina si mi-a dat doamna de acolo niste claritin, am luat o pastila pe zi vreo 10 zile si nimic, cand ies afara si incerc sa merg incepe iar. Cand ma intorc acasa si stau putin revin la normal si mi se duce si reactia de pe piele, arata ca o urticarie.
E posibil sa fie de la o infectie? Eu am si niste probleme la plamani, am astm bronsic. Si am 21 de ani am uitat sa precizez
Va multumesc.
In mod normal as vedea un medic dar situatia mea financiara la momentul actual nu imi permite de aceea postez aici in speranta ca cineva poate sa-mi dea un sfat sau un medicament care se poate lua fara prescriptie medicala.
Am fost la farmacie sa cer niste antihistamina si mi-a dat doamna de acolo niste claritin, am luat o pastila pe zi vreo 10 zile si nimic, cand ies afara si incerc sa merg incepe iar. Cand ma intorc acasa si stau putin revin la normal si mi se duce si reactia de pe piele, arata ca o urticarie.
E posibil sa fie de la o infectie? Eu am si niste probleme la plamani, am astm bronsic. Si am 21 de ani am uitat sa precizez
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Eczema urata pe laba piciorului
- 4de ce de fiecare data cand fac baie ma mananca pielea?
- 209urticarie cronica
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 3mancarimi si inflamarea pielii!
- 6regim alimentar in urticarie acuta la copil..
- 3de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe picioare
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 0despre mancarime la un batran
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 2mancarimi fara urme
- 0Bubite mici care se transforma in basicute, ce poate sa fie?
- 0Mancarimi piele
- 1Am o boala de piele
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 1Mancarime laba piciorului
- 0Mancarime, intepaturi si arsuri generalizate ale pielii
- 1Mâncărime excesivă la contactul fizic și trecerea de la rece-cald
- 0Mă confrunt cu o boală de piele și nu stiu ce să fac
Mai multe informații despre: Urticaria Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: