mancarime piele
Buna ziua.de 3-4luni de zile mi a aparut mancarime si intepaturi in piele in spatele genunchilor...la subbrat.zona din jurul anusului scrot intre scrot si picior si in alte locuri.Scrotul este rosu pielea f uscata.Am mers la un dermatolog si a spus ca ar fi exema scrotala.am tratat cu tavacort.nu prea au fost rezultate.Intepaturile in piele sunt ca si cum te ai urzica.In afara de scrot si zona anusului unde pielea este rosie nu se vede nimic ciudat.Ma mananca si pielea capului chiar in varf.(nu e vorba de penis)
Mentionez ca pe 23 oct 2017 am beneficiat de sex oral neprotejat si normal protejat se la o prostituata si la 5 luni si 3 zile de la eveniment testul hiv si hepatite au fost negative dar.stresul e maxim.
La baza penisului cu burta de jur imprejur la radacina firului de par se observa mici umflaturi ca si cum ar fi pielea de gaina si zona e putin mai rosie si cu mancarimi.Poate fi de la stres sau altceva?
Mentionez ca pe 23 oct 2017 am beneficiat de sex oral neprotejat si normal protejat se la o prostituata si la 5 luni si 3 zile de la eveniment testul hiv si hepatite au fost negative dar.stresul e maxim.
La baza penisului cu burta de jur imprejur la radacina firului de par se observa mici umflaturi ca si cum ar fi pielea de gaina si zona e putin mai rosie si cu mancarimi.Poate fi de la stres sau altceva?
4 comentarii
Cam asa se intampla.Cand spui ca ai risc de infectare hiv nimeni nu te baga in seama.
Azi am gasit pielea alba pe testicule si crapata
si matreata pe chiloti.Pielea mi se curata de pe testicule si penis
Nu e nimeni sa mi dea o solutie la problema mea.pana ajung la un dermatolog?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut