mancarime si usturime!
domnul doctor de mai bine de 3 saptamani am o mancarime vaginala groaznica de 1 saptamana am inceput sa ma dau cu nidoflor. dar fara rezultate si dimineata cand tre sa merg la baie ma ustura f rau. acum cateva zile am facut dragoste cu prietenul meu si dupa am sangerat parca eram domnisoara. dati.mi un sfat nu stiu ce sa mai fac.ce credeti ca este?? astept rasp dumneavoastra.
1 comentarii
eu cred k ai cistita..mai bine ai merge la un medic sa te consulte...o sa iti dea niste ovule intravaginale si dupa sa faci spalaturi...si eu am aceeasi problema..dar faza e ca eu nu am sangerat.eu am luat medicamente si am facut spalaturi, mi-a trecut ceva timp si deranjarile incep sa apara...si eu am o intrebare ce sa iau ca sa nu mai am aceste probleme niciodata ca m-am saturat sa fac medicamentatia..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 2Sunt nelamurita!
- 3bubite insotite de mancarime
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 1arsuri la ovare si usturimi
- 10Mancarimi si usturimi genitale
- 0Usturime la contact
- 1Bubite rosii penis
- 0Mancarime bubite rosi
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 0Buna, ma mananca ingrozitor jos
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 0Infectie cu candida in zona intima
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
- 1mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala