Mancarime vagin

Buna seara. Impreuna cu prietena mea am folosit un lubrifiant ( unul dintre cele mai cunoscute ) cu aroma, rezumandu-ne doar la masturbare reciproca. In acea seara, prietena mea cand a ajuns acasa nu a mai facut dus. A doua zi, a simtit usoare mancarimi in / pe vagin. Cam de vreo 6 zile se tot chinuie cu fel de fel de remedii ( lapte rece, ulei de masline, niste creme, bicarbonat de sodiu, etc. ), si nu ii mai trece. Cu ce ati putea-o ajuta in remedierea acesti probleme?
Va multumesc!
Va multumesc!
1 comentarii

Probabil ca a avut o reactie alergica la acel lubrifiant sau a facut o infectie cu candida si ii trebuie un tratament prescris de un medic ginecolog.Eu pot sa insirui cateva creme sau ovule, insa daca nu se stie despre ce este vorba este posibil ca ele doar sa mascheze o perioada simptomele si intr-un final sa se ajunga sa fie mai complicat! Mergeti la un medic ginecolog!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 4de doua saptamani - mancarimi in zona intima si insarcinata in luna a IV-a
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 2mancarimi inainte de menstruatie...
- 3mancarimea in zona genitala + bubite
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 8Mancarimi vaginale
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 7mancarimi in zona genitala
- 1Salut am si eu o problema
- 1Bubițe pe testicule
- 1Boala cu transmitere sexuala - posibil candidoza, sau... ? va rog, ajutati-ma
- 0Mancarime
- 1Urgent ! Ajutor
- 4Mancarime zona genitala
- 1Mâncărimi zona intimă
- 1Infecție urinară
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala