Mancarime vagin
Buna seara. Impreuna cu prietena mea am folosit un lubrifiant ( unul dintre cele mai cunoscute ) cu aroma, rezumandu-ne doar la masturbare reciproca. In acea seara, prietena mea cand a ajuns acasa nu a mai facut dus. A doua zi, a simtit usoare mancarimi in / pe vagin. Cam de vreo 6 zile se tot chinuie cu fel de fel de remedii ( lapte rece, ulei de masline, niste creme, bicarbonat de sodiu, etc. ), si nu ii mai trece. Cu ce ati putea-o ajuta in remedierea acesti probleme?
Va multumesc!
Va multumesc!
1 comentarii
Probabil ca a avut o reactie alergica la acel lubrifiant sau a facut o infectie cu candida si ii trebuie un tratament prescris de un medic ginecolog.Eu pot sa insirui cateva creme sau ovule, insa daca nu se stie despre ce este vorba este posibil ca ele doar sa mascheze o perioada simptomele si intr-un final sa se ajunga sa fie mai complicat! Mergeti la un medic ginecolog!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 3mancarimi
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 0Am mancarimi si nu stiu de ce:(
- 3Bubite si mancarimi.
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 1probleme in zona genitala
- 0Salutare tuturor !!
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 1Bubițe pe testicule
- 2Problema în urma unui act sexual
- 1Mancarimi genitale
- 2Boli ale vaginului
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
- 0Infectie cu candida in zona intima
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
- 1mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala