mancarime vaginala si anala

de un an de zile ma chinui cu mancarimi vaginale dar si anale, mai exact in zona anusului mi-a aparut o punguta cu lichid.In zona respectiva am sensatia de mancarime, usturime si disconfort in permanenta.Am senzatia ca aceasta mancarime dinspre anus radiaza spre vagin.Mentionez ca m-am saturat de spalaturi vaginale cu bicarbonat, tantum rosa si alte ceaiuri, m-am saturat sa mai iau Diflucan, Flucovim, Nistatina si Nizoral plus ovule de toate felurile, toate acestea fiind luate fara nici un rezultat.Recent mi-am facut o lama si nimic suspect, adica nici candida nici stafilococ si nici clamidia, deci toate in regula, insa pe mine ma mananca in continuare.Mi-am mai luat o crema ptr hemoroizi...nici un rezultat.Ginecologul a dat din umeri si a zis ca nu stie ce am!in prezent simt ca o innebunesc, si partenerul meu si-a facut analizelele si nu are nimic.dati-mi un sfat va rog mult!!!
2 comentarii

probabil problema este in colon, si daca ati luati antibiotice, n-o sa va iasa nimic la lama.

Sa nu cumva sa aveti psoriazis inversat, leziunile de psoriazis inversat apar in pliurile pielii: la subrat, sub sani, in zona genitala si sub fese. Zona genitala fiind umeda da stare de mancarime

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: