mancarime vaginala si anala

05-01-2011
Lumi24
Nu este medic/terapeut
Lumi24
de un an de zile ma chinui cu mancarimi vaginale dar si anale, mai exact in zona anusului mi-a aparut o punguta cu lichid.In zona respectiva am sensatia de mancarime, usturime si disconfort in permanenta.Am senzatia ca aceasta mancarime dinspre anus radiaza spre vagin.Mentionez ca m-am saturat de spalaturi vaginale cu bicarbonat, tantum rosa si alte ceaiuri, m-am saturat sa mai iau Diflucan, Flucovim, Nistatina si Nizoral plus ovule de toate felurile, toate acestea fiind luate fara nici un rezultat.Recent mi-am facut o lama si nimic suspect, adica nici candida nici stafilococ si nici clamidia, deci toate in regula, insa pe mine ma mananca in continuare.Mi-am mai luat o crema ptr hemoroizi...nici un rezultat.Ginecologul a dat din umeri si a zis ca nu stie ce am!in prezent simt ca o innebunesc, si partenerul meu si-a facut analizelele si nu are nimic.dati-mi un sfat va rog mult!!!
2 comentarii
0
05-01-2014, ora 13:30
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
probabil problema este in colon, si daca ati luati antibiotice, n-o sa va iasa nimic la lama.
0
26-07-2023, ora 13:43
T1na
Nu este medic/terapeut
T1na
Sa nu cumva sa aveti psoriazis inversat, leziunile de psoriazis inversat apar in pliurile pielii: la subrat, sub sani, in zona genitala si sub fese. Zona genitala fiind umeda da stare de mancarime
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.