Mâncărime zona genitală
Bună seara,
De vreo 3 săptămâni nu scap de o mâncărime, care se manifestă mai ales în zona genitală (seara). La început, aveam mâncărimi pe tot corpul, dar acum principala zona afectată e zona genitală (testicule și zona dintre acestea și anus), dar si pe picioare. Puteți să-mi recomandați ceva în această privință?
De vreo 3 săptămâni nu scap de o mâncărime, care se manifestă mai ales în zona genitală (seara). La început, aveam mâncărimi pe tot corpul, dar acum principala zona afectată e zona genitală (testicule și zona dintre acestea și anus), dar si pe picioare. Puteți să-mi recomandați ceva în această privință?
1 comentarii
Bună ziua,
Puteți sa folosiți o crema emolienta câteva zile. Dacă simptomatologia persista mergeți la un medic dermatolog pentru investigații suplimentare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Puteți sa folosiți o crema emolienta câteva zile. Dacă simptomatologia persista mergeți la un medic dermatolog pentru investigații suplimentare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi in zona genitala
- 6curiozitate! E iritatie?
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 2mancarimi, usturimi in zona genitala
- 3pete rosii si mancarime
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 15Mancarimi puternice!
- 3Mancarimi in zona genitala
- 3iritatie inghinala cu mancarimi usoare.
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 2mancarimi dupa act sexual
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 1Mancarime vagin
- 2mancarimi in zona genitala
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 2infectie
- 0bubițe roșii pe penis care mă mănâncă
- 0Vaginita acuta
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala