Mancarimi de piele
Buna ziua.De vreo luna am inceput sa am niste mancarimi de piele.Mai intai palmele si talpile ma furnicau, apoi a inceput sa ma manance pielea de la coate in jos, de la genunchi in jos, gatul si in zona axilei.Ma scarpinam si imi apareau niste umflaturi(ca niste blande) care treceau dupa vreo jumatate de ora.Acum cand ma mananca si ma scarpin imi apar niste dungi care se umfla si care trec tot dupa vreo jumatate de ora.Sunt f stresata si ma gandesc sa nu fie scabie...Totusi am vazut imagini cu scabia pe diferite site-uri si eu nu am in prezent nici un fel de bube pe piele.Palmele ma mananca mai tare cand intra in contact cu apa.Poate fi vorba de alta boala?Va rog sa imi dati un sfat!
1 comentarii
Buna ziua!
Ar putea fi si o alergie alimentara. Cred ca problema dumneavoastra ar putea beneficia de un
tratament homeopat- e un tratament natural si actioneaza in profunzime. E necesara o consultatie pentru a
prescrie medicamentul homeopat adecvat. Deocamdata puteti incerca cu extractul din muguri de coacaz negru MG=D1
diluat in putina apa plata, pe gura, pentru calmarea mancarimilor..
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Ar putea fi si o alergie alimentara. Cred ca problema dumneavoastra ar putea beneficia de un
tratament homeopat- e un tratament natural si actioneaza in profunzime. E necesara o consultatie pentru a
prescrie medicamentul homeopat adecvat. Deocamdata puteti incerca cu extractul din muguri de coacaz negru MG=D1
diluat in putina apa plata, pe gura, pentru calmarea mancarimilor..
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca
- 13culorea palmelor protocalie
- 20Se poate sa i se fi extins candida pe tot corpul chiar si la organe?
- 7Mancarimea pielii... ajutor! :(( Repede va rog!
- 3emotiile si umflaturile pe piele
- 2imi apar basici urmate de mancarime
- 69psoriazis?!
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 5-ma mananca- intre gat si urechi.
- 2boala de piele + poze
- 6pitiriazis.. am primit tratament. Ce parere aveti?
- 3Boala piele-zona mainii
- 1mancarimi de piele
- 0Bubite rosii pe corp
- 9ma mananca foarte tare pielea pe picioare desi nu am nimic vizibil
- 1mancarimi si greturi
- 1Mancarimi piele
- 1Mâncărimi pe picioare
- 2Mâncarime pe tot corpul
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: