Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
salutare, deci am si eu o problema: sapt. trecuta am avut menstruatie, si pe la ultimile 2 zile de mestruatie simteam un disconfort, dupa care acum simt niste mancarimi, si este si un pic de roseata la exterior, spuneti-mi va rog ce ar putea fi, pentru ca maine deja merg la mare si nu am cum sa mai merg la doctor, fusesem ieri si doar mia luat analize, dar vreau ceva care sa calmeze aceasta mancarime si iritatie macar pina ma intorc. p.s. ma gandeam ca poate fi de la absorbante, si caldura excesiva care a fost in aceste zile, dar nu stiu, va rog ajutatima cu un sfat
5 comentarii
Cu crema de galbenele ati incercat ? Nu trece ?
Pina doctorul nu vede rezultatul analizelor nu va poate da tratament.
Mancarimea poate fi cauzata de mai multi factori. Trebuie depistata cauza.
Nu aveti nici un fel de scurgere ?
Pina doctorul nu vede rezultatul analizelor nu va poate da tratament.
Mancarimea poate fi cauzata de mai multi factori. Trebuie depistata cauza.
Nu aveti nici un fel de scurgere ?
Cu crema de galbenele nu am incercat, dar fac spalaturi cu apa fiarta si bicarbonat de sodiu, si da...am si niste scurgeri albicioase
Posibil sa aveti candida.
Luati intai rezultatul analizelor (testul de secretie trebuie sa iasa foarte rapid), faceti tratamentul pentru candida (daca aceasta este; un fel de scurgere ca un iaurt) si apoi mergeti la mare. Nu puteti sa faceti baia cu candida sau in timpul tratamentului (care contine si ovule).
Luati intai rezultatul analizelor (testul de secretie trebuie sa iasa foarte rapid), faceti tratamentul pentru candida (daca aceasta este; un fel de scurgere ca un iaurt) si apoi mergeti la mare. Nu puteti sa faceti baia cu candida sau in timpul tratamentului (care contine si ovule).
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri si implicare !
Buna ziua! Mergi la medic si fati un set de analize vaginale dar sfatul meu este sa ta apuci sa bei iaurt zilnic si te va ajuta. iti spun din propria experienta. eu mam chinuit 1 an cu candida, o tratam si in 2-3 luni revenea. am facut tratament si eu si sotul fiind considerat purtator de microbi si tot revenea dar de cand am inceput sa beau iaurt zilnic nu mai am probleme. Iti doresc sanatate si incearca si varianta aceasta pe care eu am gasito tot pe acest forum si chiar ma ajutat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 1Naparlirea Penisului, Este Grav ?
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 3iritatie inghinala cu mancarimi usoare.
- 12scurgere vaginala
- 4probleme genitale, as dori un raspuns folositor!
- 4am o mancarime si nu stiu ce pot face
- 15Mancarime vaginala
- 2mancarimi dupa act sexual
- 4Mancarime in zona genitala
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 7Infectie transmisibila sexual
- 5pete rosii pe capul penisului
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 2Ce poate fi?
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala