Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?

10-08-2013
TanyushaG.
Nu este medic/terapeut
TanyushaG.
salutare, deci am si eu o problema: sapt. trecuta am avut menstruatie, si pe la ultimile 2 zile de mestruatie simteam un disconfort, dupa care acum simt niste mancarimi, si este si un pic de roseata la exterior, spuneti-mi va rog ce ar putea fi, pentru ca maine deja merg la mare si nu am cum sa mai merg la doctor, fusesem ieri si doar mia luat analize, dar vreau ceva care sa calmeze aceasta mancarime si iritatie macar pina ma intorc. p.s. ma gandeam ca poate fi de la absorbante, si caldura excesiva care a fost in aceste zile, dar nu stiu, va rog ajutatima cu un sfat
5 comentarii
0
10-08-2013, ora 23:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu crema de galbenele ati incercat ? Nu trece ?

Pina doctorul nu vede rezultatul analizelor nu va poate da tratament.
Mancarimea poate fi cauzata de mai multi factori. Trebuie depistata cauza.

Nu aveti nici un fel de scurgere ?
0
11-08-2013, ora 13:57
TanyushaG.
Nu este medic/terapeut
TanyushaG.
Cu crema de galbenele nu am incercat, dar fac spalaturi cu apa fiarta si bicarbonat de sodiu, si da...am si niste scurgeri albicioase
0
11-08-2013, ora 14:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil sa aveti candida.
Luati intai rezultatul analizelor (testul de secretie trebuie sa iasa foarte rapid), faceti tratamentul pentru candida (daca aceasta este; un fel de scurgere ca un iaurt) si apoi mergeti la mare. Nu puteti sa faceti baia cu candida sau in timpul tratamentului (care contine si ovule).
0
11-08-2013, ora 16:45
TanyushaG.
Nu este medic/terapeut
TanyushaG.
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri si implicare !
0
29-08-2013, ora 13:36
anghe
Nu este medic/terapeut
anghe
Buna ziua! Mergi la medic si fati un set de analize vaginale dar sfatul meu este sa ta apuci sa bei iaurt zilnic si te va ajuta. iti spun din propria experienta. eu mam chinuit 1 an cu candida, o tratam si in 2-3 luni revenea. am facut tratament si eu si sotul fiind considerat purtator de microbi si tot revenea dar de cand am inceput sa beau iaurt zilnic nu mai am probleme. Iti doresc sanatate si incearca si varianta aceasta pe care eu am gasito tot pe acest forum si chiar ma ajutat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.