mâncărimi în zona inghinală

buna ziua, ca să fiu mai înţeles o să dau câteva detalii despre pb mea, am nişte aglomeraţii sub piele par a fi ca nişte bube care mănâncă dar nu tot timpul este perioadă când par a fi "inactive"adică nu mă mănâncă şi capătă o culoare aproape ca şi pielea normală dar rămâne aglomeraţia sub piele, iniţial am crezut că e o iritaţie din cauza textilelor, nu are nici o legătură cu organele genitale ci doar pe pielea de pe picior (în zona în care este atinsă de chilot în timpul mersului), am dat cu un unguient (triamcinolon) crezând că este vreo ciupercă pentru că acum 5 ani am lucrat pe şantier şi am surprins un coleg ce se scărpina în aceeaşi zonă în care am eu probleme şi am crezut că am luat ceva atingând lucrurile după el.Pielea are o culoare mai închisă în acea zonă, vă rog ca cei care ştiţi ce poate fi sau aţi avut acelaşi gen de pb, să îmi răspundeţi, mulţumesc(nu este cazul unei pb apărute din cauza igienei neregulate).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 4mancarime puternice in zona vaginului si senzatii de usturime la urinare
- 2mancarime de cateva luni..
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 3penis iritat si mancarimi
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 1mancarime si usturime!
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 0Probleme la penis
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 5pete rosii pe capul penisului
- 1Salut am si eu o problema
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 2Prurit vaginal
- 1Mancarime în zona genitala
- 1Balanita recidiva
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala