Mancarimi pe scrot, in anus si baza penisului

Buna seara,
De 2 ani am aceasta problema. Am mancarimi pe scrot (pielea este ca cea de rechin, stransa si uscata) si s-a extins pana in anus si la baza penisului. Uneori apare si o pata alba de la baza penisului pana pe aproape jumatatea acestuia. Nu stiu ce sa mai fac... am fost la medicul de familie si mi-a dat o reteta cu travogen, travocort si claritin. Am facut tratamebtuk de 3 ori si la 5-6-7 luni revenea problema. Asta ar trebui sa fie al patrulea tratament dsr nu l-am mai facut... nu stiu ce sa mai fac, vreau sa scap de tot...
De 2 ani am aceasta problema. Am mancarimi pe scrot (pielea este ca cea de rechin, stransa si uscata) si s-a extins pana in anus si la baza penisului. Uneori apare si o pata alba de la baza penisului pana pe aproape jumatatea acestuia. Nu stiu ce sa mai fac... am fost la medicul de familie si mi-a dat o reteta cu travogen, travocort si claritin. Am facut tratamebtuk de 3 ori si la 5-6-7 luni revenea problema. Asta ar trebui sa fie al patrulea tratament dsr nu l-am mai facut... nu stiu ce sa mai fac, vreau sa scap de tot...
8 comentarii

Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti la un medic Dermato-venerolog.

Am facut-o... s-a uitat si a zis ca nu vede nimic in conditiile in care pe mine ma manca la disperare.

Persoana de la care ati luat chestiunea nu a avut nimic? Daca se diagnosticheaza la ea, puteti fi tratat si dv. Trebuie sa se depisteze intai afectiunea. Test al secretiei uretrale ati facut?

Am si eu problema asta cu pielea uscata pe testicule.La mine incepuse sa se curete mici bucati albe.Am dat 3 zile cu tinctura de propolis sparay si nu se mai curata dar tot ma ustura si am mancarimi.Daca ai o rezolvare sa nu uiti sa o scrii pe forum.Tinctura de propolis cam ustura cand o aplici

Am fost la control si am fost diagnosticat cu "dermatofitoze". Am primit tratament crema travocort, o data pe zi, pastile omicral, 1 pastila la 12 ore si sa ma spal in zona respectiva cu gelul de dus "Mediket Versi", sa nu mai folosesc sapun in zona aceea.

Ai citit pe net...ai vazut poze.seamana cu ce ai tu?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 3Alopecie areata dupa un an de la debut
- 2Onicomicoza
- 0Dermatita seboreica tratament natural si ieftin