Mare dilema!Ajutati-ma!!!Sarcina sau.????
Nu mi-a mai venit menstuatia de 2luni si sunt tare speriata!Am fakut 2 teste (ultimul akum 5zile)si au iesit negativ!
Nu mai stiu c sa cred!
Mentionez k am avut un chist pe ovarul stang.Am luat anticonceptionale si d la 7cm a scazut la 5 in primele 3 luni, dupa care am mai luat 3luni anticonceptionale si am intrerupt anticonceptionalele.Dupa ultimele 3 luni d anticonceptionale mi-a venit menstruatia 2 luni cat de cat ok iar akum d 2luni nimik.Nu mai stiu c sa fac!!!
Nici nu vreau sa ma gandesc k as putea fi insarcinata!!!!
Nu sunt pregatita pentru un copil!!!
Va rog raspundeti-mi!!
Multumesc anticipat!!
Nu mai stiu c sa cred!
Mentionez k am avut un chist pe ovarul stang.Am luat anticonceptionale si d la 7cm a scazut la 5 in primele 3 luni, dupa care am mai luat 3luni anticonceptionale si am intrerupt anticonceptionalele.Dupa ultimele 3 luni d anticonceptionale mi-a venit menstruatia 2 luni cat de cat ok iar akum d 2luni nimik.Nu mai stiu c sa fac!!!
Nici nu vreau sa ma gandesc k as putea fi insarcinata!!!!
Nu sunt pregatita pentru un copil!!!
Va rog raspundeti-mi!!
Multumesc anticipat!!
2 comentarii
Nu esti insarcinata, tot chistul de ovar e de vina.Mergi saptamana viitoare la ginecolog.Ia contraceptive un timp mai lung, continuu, fara pauza, poate se resoarbe complet acest chist, daca spui ca nu esti pregatita sa ai copil.Numai bine!
Buna seara!
Am fost azi la ginecolog si mi-a zis k nu am chist pe ovar ci intre ovar si trompa de 8-10cm!
Mi-a dat un tratament cu antibiotice, ovule si antiinflamator insa nu mi-a dat multe sanse d vindecare!Mi-a zis k ea nu crede k va disparea, mai sigur fiind printr-o operatie!Acum o sa incerc tratamentul dar c sa fac dak nu da rezultate???Doctorul mi-a zis k pot sa-l operez akum s-au dak nu vreau sa-l las pana apar complicatii!Nu as vrea sa-l las pentru k am inteles k sunt foarte periculoase si se pot sparge inauntru!
Ce parere aveti?
Va rog dati-mi un sfat!
Va multumesc anticipat!
Am fost azi la ginecolog si mi-a zis k nu am chist pe ovar ci intre ovar si trompa de 8-10cm!
Mi-a dat un tratament cu antibiotice, ovule si antiinflamator insa nu mi-a dat multe sanse d vindecare!Mi-a zis k ea nu crede k va disparea, mai sigur fiind printr-o operatie!Acum o sa incerc tratamentul dar c sa fac dak nu da rezultate???Doctorul mi-a zis k pot sa-l operez akum s-au dak nu vreau sa-l las pana apar complicatii!Nu as vrea sa-l las pentru k am inteles k sunt foarte periculoase si se pot sparge inauntru!
Ce parere aveti?
Va rog dati-mi un sfat!
Va multumesc anticipat!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.