Mare dilema!Ajutati-ma!!!Sarcina sau.????

12-09-2009
cristinutza_25
Nu este medic/terapeut
cristinutza_25
Nu mi-a mai venit menstuatia de 2luni si sunt tare speriata!Am fakut 2 teste (ultimul akum 5zile)si au iesit negativ!
Nu mai stiu c sa cred!
Mentionez k am avut un chist pe ovarul stang.Am luat anticonceptionale si d la 7cm a scazut la 5 in primele 3 luni, dupa care am mai luat 3luni anticonceptionale si am intrerupt anticonceptionalele.Dupa ultimele 3 luni d anticonceptionale mi-a venit menstruatia 2 luni cat de cat ok iar akum d 2luni nimik.Nu mai stiu c sa fac!!!
Nici nu vreau sa ma gandesc k as putea fi insarcinata!!!!
Nu sunt pregatita pentru un copil!!!
Va rog raspundeti-mi!!
Multumesc anticipat!!
2 comentarii
0
13-09-2009, ora 18:30
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata, tot chistul de ovar e de vina.Mergi saptamana viitoare la ginecolog.Ia contraceptive un timp mai lung, continuu, fara pauza, poate se resoarbe complet acest chist, daca spui ca nu esti pregatita sa ai copil.Numai bine!
0
22-09-2009, ora 21:33
cristinutza_25
Nu este medic/terapeut
cristinutza_25
Buna seara!
Am fost azi la ginecolog si mi-a zis k nu am chist pe ovar ci intre ovar si trompa de 8-10cm!
Mi-a dat un tratament cu antibiotice, ovule si antiinflamator insa nu mi-a dat multe sanse d vindecare!Mi-a zis k ea nu crede k va disparea, mai sigur fiind printr-o operatie!Acum o sa incerc tratamentul dar c sa fac dak nu da rezultate???Doctorul mi-a zis k pot sa-l operez akum s-au dak nu vreau sa-l las pana apar complicatii!Nu as vrea sa-l las pentru k am inteles k sunt foarte periculoase si se pot sparge inauntru!
Ce parere aveti?
Va rog dati-mi un sfat!
Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici